SPOR: Beşiktaş Monaco’ya hazırlanıyor

Beşiktaş, salı günü oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Başkent deplasmanında G.Birliği’yle kapışacak. Son 2 lig maçında 5 puan yitiren Kara Kartallar, Monaco maçı öncesi hem üç puan hem de moral peşinde…

Beşiktaş, Süper Lig’in 8. haftasında bugün G.Birliği’ne konuk oluyor. Ligdeki son 2 maçında 5 puan yitiren siyah-beyazlı takım, Başkent ekibi karşısında yeni bir çıkış yakalamayı hedefliyor. Sezona iyi başlayan ve ilk 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alan Beşiktaş, son 2 haftadaki maçlarda ise F.Bahçe’ye 2-1 yenilip, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Son maçlardaki kayıplarıyla 19 puanlı lider Galatasaray’ın 5 puan gerisine düşen siyah-beyazlılar, G.Birliği’ni yenerek kötü gidişi sonlandırmaya çalışacak.

Beşiktaş, bugünkü maçını kazanarak Şampiyonlar Ligi’nde Fransa ekibi Monaco ile yapacağı karşılaşmaya moralli çıkmayı amaçlıyor. Siyah-beyazlı ekip, lig mücadelesinin ardından 17 Ekim salı günü Monaco ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılarda kırmızı kartlar nedeniyle Trabzon karşısında görev alamayan Oğuzhan, Atiba ve Quaresma, cezalarını tamamladı. Üç oyuncu, Güneş’in görev vermesi halinde bugünkü karşılaşmada forma giyebilecek.

Siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Şenol Güneş, G.Birliği karşısında takımın başında yer alacak. F.Bahçe derbisinde hakem tarafından tribüne gönderilen ve bir maç men cezasını Trabzon karşılaşmasında çeken Güneş, bugün yedek kulübesinde takımını yönlendirecek. Bu arada sakatlığı nedeniyle F.Bahçe ve Trabzon karşılaşmalarında forma giyemeyen Adriano da forma giyebilecek duruma geldi.

SAAT: 20.00
STAT: 19 MAYIS
HAKEM: Halis ÖZKAHYA

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Zeki, Politevich, Claro, Uğur, Scekic, Issah, Rantie, Khalili, Serdar, Skuletic.
BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk.