SPOR: Timo Werner sağır oldu!

Red Bull Leipzig’li futbolcuların, Vodafone Park’taki Beşiktaş taraftarının yüksek tezahüratları karşısında kulakları zor durumda kaldı. Şampiyonlar Ligi’nde eski haliyle İnönü Stadı’ndaki Liverpool maçında 132 desibel şiddetinde yaptığı tezahüratla dünya rekoru kıran Beşiktaş taraftarı, Red Bull Leipzig’li futbolcuların üzerine de kabus gibi çöktü!

Vodafone Park’a akın eden 40 bin Beşiktaş taraftarı, gürültü nedeniyle rakibin futbolcusunu oyundan çıkmaya zorlayarak futbol tarihinde bir ilke daha imza attı!

Karşılaşma öncesinde iddialı açıklamalar yapan Timo Werner, “Beşiktaş bir Bayern değil, onlardan korkmuyoruz” demişti ancak Alman futbolcu Dolmabahçe’de çok zor anlar yaşadı!

Tribünlerden yükselen uğultu sonrası kendini kötü hisseden Leipzig’in forveti Timo Werner, yedek kulübesinden kulak tıkayıcı istedi.

Alman milli futbolcu, karşılaşmaya kulak tıkayıcıyla devam etmesine rağmen aşırı sesten dolayı kulağından rahatsızlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Leipzig teknik direktörü Ralph Hasenhüttl ise taraftara dikkat çekerek, “Bence atmosfere karşı kaybettik. Kaybetsek de dersimizi aldık.” dedi.

Leipzig teknik direktörü Hasenhüttl, “İlk 15 dakikada buradaki atmosferden korktuk. Olan bitene şaşırtıcı şekilde bakıyorduk.” diye konuştu.

Beşiktaş taraftarının bu desteği karşısında Leipzig’in Kevin Kampl da etkilendi. Kampl maçtan sonra: “Birçok stadyumda maç oynadım, bugüne kadar ben böyle bir atmosfer görmedim. Gerçekten muhteşem. Beşiktaş’ın çok iyi taraftarı var” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’ten Dolmabahçe’deki atmosfer hakkında ilginç bir yorum geldi. Güneş, “Werner’in yaşadığı kulak problemini ben de yaşıyorum sesten, atmosferden dolayı. Özellikle ilk maçta rahatsızlık yaşamıştım” ifadelerini kullandı.

Leipzig’in İngilizce Twitter sayfası, Beşiktaş maçı devam ettiği sırada yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Vodafone Park’ta Beşiktaş taraftarının yarattığı atmosfere atıf yapılan paylaşımda “Yalnızca geride değiliz aynı zamanda kulaklarımız sesten sağır oldu” ifadeleri kullanıldı.

Bu arada Beşiktaş’ta Devler Ligi zaferi sonrası Pepe ile Quaresma böyle zafer pozu verdi.

Karşılaşma sonrası Beşiktaşlı Necip Uysal da rahatsızlık geçirdi. Midesi bulanan kaptan Necip sahada kustu.



FOTOMAÇ