SPOR: ‘Çok iyi bir sonuç aldık’

Beşiktaşlı yıldız Ryan Babel, maç sonrası yaptığı açıklamada kazanmanın verdiği mutluluğu ifade etti. Babel, “Kazanınca büyük bir adım atacağımızı biliyorduk. İyi oynadık. Özgüvenimiz yüksekti. Çok iyi bir sonuç aldık. Gol atmak her zaman güzel. Güçlü olmayan sol ayağımla vurdu ve şans yanımdaydı, güzel bir gol oldu. Beşiktaş büyük bir kulüp. Güçlü bir kadromuz var. Bu sayede zorlu fikstürle başa çıkabiliyoruz.” dedi.

Taraftarlarımız zaferde büyük rol oynadı
“Kazandığımız taktirde büyük bir adım atacağımızı biliyorduk. Taraftarlarımız bu zaferde büyük bir rol oynadı. Bazı şeyleri konuşmak için erken. Gevşemememiz gerekiyor. Monaco maçında dikkatli olmalıyız, iyi hazırlanmalıyız.”

“Daha tamamlanmış bir oyuncu haline geldim”
Performansı hakkında da yorum yapan Babel, “Bu performansımı, kariyerimin ilk günlerindeki performansımla kıyasladığım da çok büyük fark var. 19 yaşındaki durumumla bugünkü durum arasında ciddi fark var. Daha tamamlanmış bir oyuncu haline geldim. Özellikle Almanya ve Liverpool’daki deneyimlerim büyük katkı sağladı. Bugün de bu avantajı takımımın lehine kullanıyorum” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ JK, FANATİK, SKOR SÖZCÜ