SPOR: ‘Biz büyük bir aileyiz’

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0’lık Leipzig galibiyeti sonrasında konuştu. Şampiyonlar Ligi G Grubu’nde Leipzig’i taraftarının büyük desteğiyle kazanan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını kutladı. Maçın sonunda genç rakibe karşı yorulduklarını belirten Güneş, taraftarın çıktığı desibel seviyesine de değindi.

Güneş’in sözleri şöyle;
“Oyunun başından itibaren güzel bir ambiyans vardı. Hem Beşiktaş’ı hem de Türkiye’yi temsil ettik. Maça iyi başladık, rakip santrayı geçemedi. Golü bulduktan sonra rakip gelmeye başladı. Çok gençler ve yetenekli oyuncuları var. Genç oldukları için son dakikalarda ayakta kaldılar.

Oyuncularım iyi olmasalar maçı kazanamazlar. Biz iyi futbol oynamak istiyoruz. Maçın son dakikalarında oksijen alamayan oyuncular oldu. Medel sakatlanmasa orta sahada bir değişiklik daha yapabilirdim. Orta sahada Atiba, Oğuzhan ve Tolgay ile toparladık ama Quaresma çok yoruldu. Bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum.
4 maç daha var. Monaco ile 2 maç daha oynayacağız. Onlardan puan alırsak avantaj yakalarız.

Biz büyük bir aileyiz. Takım taraftarlarla hep bir arada… Gelenler hep aile… Olağanüstü destek var. Bu destekten ses desibeline baktığınızda Werner sesten dolayı çıkmak istedi. Taraftar zaten takımını seviyor ve destekliyor.”

SKOR SÖZCÜ