MAGAZİN: Yılın düğününden detaylar

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, Fransa’nın sahil kasabası St.Tropez’de gerçekleşen törenle dünyaevine girdi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın nikahı Marsilya’daki Türk Konsolosluğu’nda kıyıldı. Ilıcalı’nın şahitliğini yakın arkadaşı Esat Yontunç, Subaşı’nınki ise ablası Kübra Subaşı yaptı. Çift yaklaşık 250 davetlinin katılımıyla düğünlerini gerçekleştirdi. İşte yılın düğünü hakkında tüm detaylar…

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Marsilya’daki Türk Konsolosluğu’nda kıyılan nikahla evlendi.

Ilıcalı’nın şahitliğini yakın arkadaşı Esat Yontunç, Subaşı’nınki ise ablası Kübra Subaşı yaptı.

Grup nikah sonrası helikopterle St. Tropez’e döndü.

Acun Ilıcalı nikah sonrası Instagram hesabından düğün fotoğrafını, “Fazla söze gerek yok, resim konuşuyor zaten” mesajıyla yayınladı.

Bettina Machler’in organizasyonuyla başlayan nikah, yemek ile devam etti.

“AKŞAM YEMEĞİNE HOŞGELDİNİZ”

Şeyma Subaşı, nikah sonrasında akşam yemeğinde giydiği elbiseyi Instagram hesabından paylaştı.

Subaşı paylaşımında “Naeem Khan’ın İlkbahar/Yaz 2018 kreasyonundan akşam yemeğine hoşgeldiniz elbisem. Bu muhteşem parçayı ilk kez giyen kişi olduğum için çok şanslıyım” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftinin nikahtan sonra verdiği akşam yemeğine spor ve televizyon camiasının birçok ünlü ismi katıldı.

İşte nikahtan yansıyan diğer kareler…









İŞTE DÜĞÜN ÖNCESİ YAŞANANLAR…
SUBAŞI’NDAN GELİNLİKLİ İLK KARE

Heyecanını an be an sosyal medyadan paylaşan Subaşı, gelinliğini de takipçilerine gösterdi. Subaşı gelinlikli paylaşımına ise, “Normalde bütün ekibe teşekkür etme kısmı son gün yapılırken ben ilk olarak buradan iki mükkemmel insana teşekkür etmek istiyorum. Yetenekleriyle sadece Türkiye de değil dünya da çok kısa sürede adını duyuracak olan iki özel arkadaşım benim saçımdan ayakkabıma aksesuarımdan elbiseme en önemlisi de gelinliğime kadar beni baştan aşağı hazırladılar. Kendimi rahatlikla onlara teslim ettiğim, benim ruhumla look’larimi muhteşem bir şekilde eşleştiren DavetCokElbisemYok sahipleri Eda Franci & Seda Yenigün’e sonsuz teşekkür ederim.” notunu yazdı.

 

Subaşı ikinci gelinlikli fotoğrafını ise “Nikah elbisem” mesajıyla yayınladı.

26 yaşındaki stilist, Zimmerman imzalı nikah elbisesini Johanna Ortiz’in el yapımı aksesuarı ile tamamladı. Başına, Amerikan Çağdaş Sanatı’nın önemli isimlerinden, Georgia O’Keeffe’nin tablolarındaki çiçeklerden ilham alınarak tasarlanan bir taç taktı.

DAVETİYELER

Düğün için özel bir davetiye dizayn edildi. Şeyma Subaşı’nın seçtiği davetiyenin en büyük özelliği sade olması. Davetiye dikkat çeken başka bir detay ise katılımın 9 Ağustos çarşamba gününe kadar bildirilmesi gerektiğiydi.

Düğünde siyah bir smokin giyen Ilıcalı damatlık provası yaptı. Ilıcalı’nın bu anlarda çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada yayınlandı.

Subaşı sosyal medyadan paylaştığı ve çok konuşulan bekarlığa veda partisi için “20 kız arkadaşım katıldı. Herkesin çok eğlendiği bir parti yaptık” ifadelerini kullanmıştı.

NTV