SPOR: Başkan Orman’dan örnek davranış

Başkan Fikret Orman, sosyal sorumluluk projelerinde de örnek olmaya devam ediyor. Beşiktaş Veteriner Müdürlüğü’nü ziyaret eden başkan, kulüp olarak sokak hayvanlarına yardım ettiklerini bildirdi. Kartal Yuvası’nın geçtiğimiz 29 Haziran’da başlattığı, ‘Semt Bizim Dost Bizim’ kampanyası ile sokak dostlarımıza yardım elini uzatmıştı.

Kampanya ile Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunulan evcil hayvan ürünlerinin satışından elde edilen gelir, hayvan barınak ve rehabilitasyon merkezlerine mama yardımı olarak aktarıldı.

Ziyarette konuşan Fikret Orman şunları söyledi: “Beşiktaş olarak bir kampanya başlattık. Sokak hayvanlarına destek için malzemeler aldık. Bu ay buraya yapıyoruz, önümüzdeki ay tekrar devam edeceğiz. Elimizden geldiğince toplumu ilgilendiren her faydalı olaya destek vermeye çalışıyoruz. Bugün de teslim etmeye geldik, hem de burayı görmüş olduk. Halkı ilgilendiren halkın duyarlı olduğu ve insani olan her konuda duyarlı hareket etmeye gayret ediyoruz. Bu sene de biliyorsunuz bizim Vefa senemiz. Toplumsal olaylarla alakalı, yardımlarla ilgili kampanyalar yapıp yardımlarda bulunacağız.”

FOTOMAÇ, BEŞİKTAŞ JK