KÜLTÜR: Fragmanı yayınlandı!

‘Özgürlüğün 50 Tonu’ filminin fragmanı yayınlandı. Grinin 50 Tonu serisinin son filmi olan Özgürlüğün 50 Tonu filminin fragmanı yayınlandı ve bir günde 3,5 milyon kişi tarafından izlendi. Peki film ne zaman gösterime girecek?

Erotik sahneleriyle bir hayli ses getiren Grinin 50 Tonu ve Karanlığın 50 Tonu filmlerinin devamı ve sonuncusu Özgürlüğün 50 Tonu merakla bekleniyor. Önceki gün yayınlanan Özgürlüğün 50 Tonu filminin fragmanı, 3,5 milyon kişi tarafından izlendi.

‘Grinin Elli Tonu’ serisinin son filmi ‘Fifty Shades Freed’in (Özgürlüğün 50 Tonu) ilk teaser’ına seyirci yoğun ilgi gösterdi. ‘Fifty Shades Freed’ (Özgürlüğün Elli Tonu) filminin fragmanı yayınlandıktan sonraki ilk 20 saatte 1.7 milyon kez izlendi.

Dakota Johnson’ın Anastasia Steele’i, Jamie Dornan’ın ise Christian Grey’i canlandırdığı, merakla beklenen Fifty Shades Freed’in teaser’ında ikilinin düğün görüntüleri yer alıyor.

Milyarder işadamı Christian Grey karakterinin, yeni evlendiği eşi Anastasia Steele’e “Sahip olduğum her şey senin” demesi dikkat çekerken, ikilinin özel jetleriyle seyahat ettiği görülüyor.

Filmin tesaer’ında, ikili arasında cesur sahneler dikkat çekiyor.

James Foley tarafından yönetilen ve senaryosu Niall Leonard tarafından E. L. James’in aynı adlı çok satan kitabından uyarlanarak yazılan film, erotik romantik-dram türünde.

Film, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde gösterime girecek.

Başrolünde Dakota Johnson ve Jamie Doman’ın yer aldığı film, 14 Şubat 2018’de gösterime girecek. Takipçilerinin şimdiden sabırsızlıkla beklediği filmden yeni görüntüler geldi. İşte o fragman…

SÖZCÜ, NTV