EMLAK: Evinize imzanızı atın!

Evinize imzanızı neon ışıklar ile atmaya ne dersiniz? Doğada az bulunan bir element olan Neon, keşfedildikten sonra en genel özetiyle camdan yapılmış tüplerin içine yerleştirilmesiyle neon ışıklara dönüştürüldü. Ama korkmayın, biz bundan bahsetmeyeceğiz.

Üretiminin ardından 1950’lerde bir reklam aracı olarak hayatımıza giren neon ışıklar, zaman içinde dikkatleri üzerine daha da çekmeyi başardı ve ikonikleşti. Netleştirmek için küçük bir örnek: New York Times Square.

Bir reklamcılık tekniği olan neon ışıklar, zaman içinde iç mekan tasarımlarında kullanılmaya başlandı. Bu alanlar genellikle cafe, restaurant, konser mekanları gibi kreatif fikrin uygulanabilir olduğu, halka açık alanlardı. Son yıllarda ise evlere girmeye başlayan neon ışıklar, vintage bir dekorasyon anlayışı sunarken, dekorasyonun yardımcı öğesi değil, ana oyuncusu olarak hayatımızdaki yerini korumaya devam ediyor.

Bazen bir mesaj, bazen bir figür, bazen de bir logo… Dekorasyonda öne çıkan neon ışık önerilerimizi sizin için sıraladık:








MİLLİYET EMLAK