MAGAZİN: Gövde gösterisi

Mert ve Marcus Parti Gecesinde, Kim Kardashian ve Kendall Jenner şıklığı ile göz doldurdu. ABD’nin en ünlü ailesi, Mert Alaş ve Marcus Piggot’nun partisinde adeta gövde gösteri yaptı. Gösteri dünyasının ünlüleri ünlü fotoğrafçılar Mert Alaş ve Marcus Piggot’nun düzenlediği partiye katıldı.
Dün gece, New York’un önde gelen gece kulüplerinden birinde yapılan partinin en ilgi çeken isimleri; Kim Kardashian ve Kendall Jenner oldu.

İşte ABD’nin en ünlü ailesinin parti stili:

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Kim Kardashian’ı sevmeyebilirsiniz ama şıklık yarışındaki zaferi inkar edilemez. O gerek cesur stiliyle, gerekse yıldız tasarımcılardan oluşan dostlar meclisiyle her zaman 1-0 önde.
New York’taki partide objektiflere takılan Kim Kardashian, göbeğini açıkta bırakan siyah elbisesi ve ıslaksı görünüm verdiği sarı saçlarıyla seksilği tek bir cümlede buluşturmuştu.

Kendall Jenner
Kendall Jenner

Kendall Jenner, en seksi ve zarif hallerinden biriyle karşımızdaydı dün gece. Güncel trendleri takip edenler, saten ve dantel işlemeli bluzlerin sezonun şehvet dozunu artıran arzu nesnesi olduğunu çoktan not almıştır.
Günlük hayatınızda ya da özel bir gecede, her şart ve koşulda deri veya denim farketmeksizin neredeyse her parçayla kullanabileceğiniz bu konforlu ve zarif bluzler, Kendall Jenner’ın da cazibe imzası olmuş durumda.
Hafif bronzlaşmış tenine, sıfıra yakın makyaj uygulayan yeni nesil ikon doğallığının yanı sıra, altın sarısı süper mini elbisesi ve altın sarısı önden bantlı ayakkabılarıyla güçlü kadın imajını korumaya özen göstermiş Kendall Jenner dün geceki partide.

Kris Jenner ve Kim Kardashian
Kris Jenner ve Kim Kardashian

Siyah ipek elbisesi ve aynı renkteki siyah kürkü ile, ölçülü bir seksapelite ve yalın bir zarafetle anne Kris Jenner’da partideki bir diğer isimdi.
İşte sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden ve magazin basınının adeta ablukaya aldığı partiden kareler…


ABD’nin en ünlü ailesinin Alaş’la şakalaşmaları da dikkatlerden kaçmadı.

SÖZCÜ