DÜNYA: İlk kez konuştu!

Prens Harry ile birlikte olan aktrist Meghan Markle ilk kez konuştu. İngiliz kraliyet ailesinin gözde bekarlarından Prens Harry’nin bir süredir aktrist Meghan Markle ile birlikte olduğu konuşuluyordu. Bu iddia bugün doğrulandı. Vanity Fair dergisine konuşan Markle, “Geçtiğimiz yıl tanıştık ve birbirimize aşığız” dedi.

Suits dizisiyle şöhrete kavuşan ABD’li oyuncu Meghan Markle, Vanity Fair dergisine konuştu. İngiliz tahtının 5. varisi olan Harry ile arkadaşları sayesinde tanıştığını söyleyen Markle ilk defa kamuoyuyla ilişkisini paylaştı.

ABD dergisine konuşan Markle, “Biz bir çiftiz ve birbirimize aşığız. Şu an çok mutluyuz ve çok güzel bir hikayemiz var. Ben harika aşk hikayelerine bayılıyorum” dedi. Medyanın ilgisiyle nasıl başa çıktığına dair gelen bir soruya, “Günün sonunda her şey çok basit. Biz birbirine aşık iki insanız. Haberlere çıkmadan önce 6 ay boyunac sessiz sedasız çıkıyorduk ve o sırada ben çalışıyordum. İnsanların algısının değiştiğini görebiliyorum. Ben hala olduğum insanım ve bu ilişki beni tanımlamıyor” dedi.

SÖZCÜ