MAGAZİN: Herkes oraya akın etti!

Nevada çölünde düzenlenen “Burning Man” festivaline Dünya’dan ve Türkiye’den pek çok ünlü katıldı. Uçuk sanatçılar, çılgın tipler: Nevada çölünde düzenlenen “Burning Man” dünyanın en tuhaf etkinliklerinden biri. “Black Rock City” de gerçekleşen festivale bu yıl 70 bin kişi katıldı.Arizona çölünde bir hafta boyunca binlerce insan dünyanın en büyük sanat ve müzik festivalini kutluyor: “Burning Man”.

ABD’de Nevada Çölü’nde düzenlenen sanat ve eğlence festivali Burning Man 2017’ye dünyadan Alessandra Ambrosio, Paris Hilton katılırken, Türkiye’den de Şeyma Subaşı ve Oğulcan Engin renkli kostümleriyle festivaldeki yerini aldı.

Dünyaca ünlü Victoria’s Secret ‘meleği’ Alessandra Ambrosio, 2017 Burning Man (Yanan Adam) Festivali’ne katıldı.

Hilton otelleri varisi Paris Hilton da 2017 Burning Man (Yanan Adam) Festivali’nin katılımcılarındandı.

Festivale geçtiğimiz yıl katılan ünlüler arasında Cara Delevingne, Karlie Kloss, Katy Perry, Nina Agdal gibi isimler vardı.

Burning Man 2017, macera ve eğlenceyi seven Türklerin de tercihi oldu.

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile Acun Ilıcalı’nın yakın zamanda evleneceği nişanlısı Şeyma Subaşı Black Rock Çölü’nde festival keyfi yaşadı.

“Arkadaşlar Burning Man Nevada Çölü’nün ortasında bir hafta süren bir festival. Ben 3 senedir gidiyorum ve şunları söylemeliyim özenilip gidilmek istenilecek rengarenk eğlenceli bir yer gibi gözükse de yaşanması çok çok zor. Burası Coachella gibi otellerde kalınıp sadece müziğin olduğu bir yer değil. Karavanlarda ya da çadırlarda kalmak, hergün karavanı temizlemek, kendi yemeğinizi ayarlamak zorundasınız.”

“Karavanınızdaki temiz su-tuvaleti çok dikkatli kullanmalısınız. Sabahları çok sıcak, gece ise tam tersi çoook soğuk. Bu yüzden gece herkes kürk giyiniyor… Her saat her yerde farklı eğlence farklı müzik var. Dünyanın her yerinden DJ’ler Art Car denilen sahnelerde çalıyorlar. En önemlisi ise hiçbir zaman tam temiz olamıyorsun, çünkü her yer toz duman. Hele hele kum fırtınası çıktı mı ooffff. Ben kimseye tavsiye etmiyorum… (Ama ben her sene gitmenin heyecanını yaşıyorum.)”

HÜRRİYET, NTV