ALIŞVERİŞ: Siyahın karizmasını taşıyın

Siyahın karizmasını tarzınıza yansıtın. “Kol saati, erkek stilini tamamlayan en önemli aksesuardır.” Bu iddiamıza kimsenin bir itirazı yoktur herhalde, değil mi? Siyah renge duyduğumuz hayranlık da ortada. İkisi bir araya gelince, karşı koymak imkansız bir hal alıyor elbette. Vazgeçilmezlerimizin muhteşem buluşmasının birer örneği olan, maskülen karizmasıyla kalbimizi fetheden dört saati sizin için seçtik.

Muhteşem ikili: Hublot ve Berluti

Lüks saat markası Hublot ile Parisli ünlü erkek giyim markası Berluti yeniden güçlerini birleştiriyor. ‘Classic Fusion Chronograph’ serisinin yeni ürünü olan Scritto All Black Classic Fusion Chronograph Berluti adlı bu koleksiyon Hublot’nun saat uzmanlığı ile Berluti’nin deri işçiliğindeki marifetlerini gözler önüne seriyor.

İtalyan mimarisinden ilhamla

İkonik Bulgari saatlerinin son üyesi olan ‘Octo Ultranero’ yoğun siyah rengiyle dikkat çekiyor. Saat tasarımlarında İtalyan mimarisinden esinlenen marka, siyah rengiyle modern ve kentli bir görünüş sunuyor.

Siyah ve altın bir arada

Jaeger-LeCoultre markasının yeni saati ‘Master Compressor Chronograph’ şıklığıyla göz kamaştırıyor. Küçük kalp desenleri ve altın detaylarıyla bunun markanın en sportif modeli olduğunu söyleyebiliriz.

Royal Oak

Mat ve seramik kasasıyla ‘Royal Oak Perpetual Calendar’ efsanesi görenleri ilk andan etkisi altına alıyor. Diğer modellerinde paslanmaz çelik kasanın cilalanması ve bir araya getirilmesi altı saat sürerken, bu saatin yapımı yaklaşık otuz saat sürmüş. Kusursuz işçiliğin bir ürünü olan bu lüks saat, siyahın tüm ihtişamını sergiliyor.

GQ TÜRKİYE