SPOR: ‘Maçın adamı’

Pepe, Beşiktaş-Antalyaspor maçındaki performansı ile Beşiktaş camiasını sevindirdi. Duran top sezgilerini konuşturan, ilk denemesinde direğe takılıp ikincisinde golü bulan Portekizli yıldız, savunmadaki liderliği ve pas başarısıyla siyah-beyazlılara büyük katkı vereceğini gösterdi.

10 yıllık Real Madrid kariyerine son vererek Beşiktaş’a gelen Pepe, Antalyaspor karşısında ligdeki galasını yaptı. Bir pozisyonda yaptığı hata dışında takımının en iyisi olan Portekizli futbolcu, camiaya umut verdi, Süper Kupa’dayaptırdığı penaltıyı da unutturdu.

Pepe’nin en önemli katkısı savunma liderliğinde gözüktü. Yeni partnerini beklerken Dusko Tosic ile iyi bir ikili oluşturduğu gözlenen 34 yaşındaki futbolcu, Eto’o’nun etkisizleştirilmesinde de bir numaralı faktördü. Takımın en iyisiydi Pepe, aynı zamanda skora da etki ederek bir stoperden fazlası olduğunu gösterdi.

İlk kafa şutunda direkte kalsa da ikincisinde zor pozisyonda ağları havalandırmayı başardı. ‘Maçın adamı’ seçilen Portekizli yıldız, 68 isabetli pasla bu alanda takımının en iyisiydi.

Pepe, Instagram hesabından, “İnanılmaz bir geceydi. Sonuç ve golden dolayı çok mutluyum. Vodafone Park’taki bir sonraki maçı iple çekiyorum ama bu kez taraftarla birlikte olmak istiyorum” yazdı.

SKOR