BEŞİKTAŞ: Hazinedar yine ağır konuştu: “Art niyetliler”

Beşiktaş Belediyesi emlak vergileri ile ilgili açıklama yaptı. Bir süredir basında çıkan emlak vergilerinin çok yüksek olduğuna dair haberleri yalanlayan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar konuyla ilgili bilginin Beşiktaş Belediyesinden alınabileceğini duyurdu. Yaklaşık 1 aydır gazeteler internet siteleri ve bazı köşe yazarları bu konu hakkında yazılar yazıyordu. Bu yazılar üzerine Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar önce ekonomi kanalları ve halk tvye röportaj vererek, konuyu özetlemiş, muhtarlar birliğinden ayrılan 9 muhtarın da çirkinlik içinde olduğunu söylemişti. Bu konuda geri adım atmayan Başkan Murat Hazinedar”Karşı çıktık diyen bu muhtarlar bugüne kadar emlak vergileri konusunda tek kelime etmediler, şimdi böylesine çirkin açıklama yaparak olayı seçim malzemesi haline getiriyorlar” şeklinde görüş bildirmişti. Hazinedar ayrıca göreve geldiği günden bu yana tüm muhtarlar ve belediyenin bugüne kadar her konuda birlikte hareket ettikleri de vurgulamıştı!..
BAZI MUHTARLAR ÇİRKİN DEMİŞTİ!..
Beşiktaşlılar Murat Hazinedarın bu ağır ithamları karşısında birlikten ayrılan muhtarların daha önceki tutumları ve birliktelikleri ile şimdiki değişen tutumları hakkında sessiz kalmayarak doyurucu bir açıklama yapmasını bekliyorlar. Bu maksatlı girişimlerin art niyetli ve kötü niyetli bir şekilde bazı çevrelerce sürdürüldüğü Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar tarafından tartimalı konu bu seferde yazılı bir şekilde ortaya konuldu.
DOĞRU BİLGİLER BELEDİYEDE AÇIKLAMASI

Beşiktaş Belediye Başkanı bu konuların bazı gazete ve yazarlara da sirayet etmesi üzerine belediyenin resmî sitesinden yayın yaparak, konunun bilgisiz kişilerce yanlış ve maksatlı aksettirildiğini, vatandaşların tüm bilgileri Belediyeden alabileceklerini açıkladı.
NİYETLER VE KİŞİLER BELLİ!..
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar bugüne kadar kendilerine ulaşan bir dava olmadığınızda sözlerine eklerken, bazı çevrelerce konuyla ilgili birçok dava açıldığı da belirtiliyor.
ARTIŞ VARSA MAKUL OLMALI
Öte yandan olayları merakla takip eden vatandaşlar emlak vergilerinde artışlar çok ise makul seviyeye çekilmeli. Bunun yapılacağına inanıyoruz. Siyasi çekişmeler ve bu türden hareketler Beşiktaş’a fayda değil zarar getirir”dediler. Yetkililerin vatandaşın lehine kararlar alacaklarıma inandıklarını söylediler.
Süreç Beşiktaş’ta merakla bekleniyor ve yakından takip ediliyor.