SPOR: ‘Her şey güzel gidiyor’

Beşiktaşlı futbolcular Tolga Zengin, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup basın toplantısı düzenledi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında futbolcular yeni sezon formaları ile katıldı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Tolga Zengin, ‘Her şey güzel gidiyor. Yeni sezona iyi hazırlanıyoruz. Geçen sezon fazla şans bulamadım, bulduğum zaman da elimden geleni yaptım. Bu bir yarış, tabii ki geçen sezon olmaması bu sezon olmayacağı anlamına gelmez. Herkes çalışacak, oynayan da oynayamayan da olacak. Bu rekabetten kulübümüz fayda sağlayacak.

Futbolda kalite ve yeteneklerin yanı sıra kişilikler de çok önemli. Gelen oyuncular hep karakterli isimler. Başkanımız, yönetimimiz ve hocamız da buna çok önem veriyor. Giden arkadaşlarımızın yerine en az onlar kadar kaliteli oyuncular gelecektir. Şampiyonlar Ligi’nde geçen sene talihsizlik oldu. Bu sezon hedefimiz daha yukarılara çıkmak.

2 sezon önceki şampiyonluğumuz stadımızın açılması nedeniyle çok önemliydi. Geçen sezon ki şampiyonluğumuz da 3. yıldızı takmamız açasından önemliydi. Bu sezon şampiyon olursak 3 yıl üst üste şampiyon olma başarısı göstereceğiz. Şampiyonluğun tadı çok farklı, bir sene emek veriyorsun ve o emeğin karşılığını almak istiyorsun. Bunu yaşadıktan sonra da önümüzdeki sezonlarda da bunu sürdürmek istiyorsun. Bu sezon da üst üste 3. şampiyonluk için çalışacağız.

Hocamız Şenol Güneş, kendini geliştirme adına hiçbir zaman ‘yaptığınla yetinmeyeceksin’ diyor. Hocamızın eğitici bir yapısı var. Tabii ki şampiyonluk önemli ama hocamızın istediği iyi oyunla şampiyon olmak.

Elimizdekilerin kıymetini bilelim. Cenk’in bize kattıkları belli, şampiyonluk yarışının içinde Cenk’in çok katkısı oldu. Attığı gollerle fayda sağladı.’ dedi.

Beşiktaş JK