SPOR: ‘Biz büyük bir kulübüz’

Beşiktaşlı futbolcular Tolga Zengin, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup basın toplantısı düzenledi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında futbolcular yeni sezon formaları ile katıldı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Necip Uysal, ‘Yeni sezon herkese hayırlı olsun. Fizik, kondisyon antrenmanları yapıyoruz. Bu çalışmalar sezon için oldukça önemli ve iyi şekilde çalışıyoruz.

2 sezondur şampiyon oluyoruz. Takımdan gidenler ve gelenler oluyor. Biz büyük bir kulübüz. Gidenin yeri de doluyor. Şampiyonlar Ligi’nde de bu sezon gruptan çıkmak istiyoruz.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlıyoruz. Geçtiğimiz 2 sezon şampiyon olduk ama iyi futbolla olduk. Bu sene de iyi futbol oynayıp şampiyon olmak istiyoruz. 3’te 3 yapmak da ayrıca çok önemli. Geçen sezon 3. yıldızı aldık, bu sezon da 3’te 3 yaparsak çok iyi olacak.

Şenol hocamız mükemmelliyetçi birisi. Ne kadar iyi yaparsanız yapın onun daha da üstünü isteyen bir hoca. Her zaman buna yönelik çalışmalar yaptırıyor. Biz de bunun için daha iyi çalışıp hocamızın söylediği seviyeye gelmek istiyoruz.’ ifadelerini kullandı.