MAGAZİN: Lena Headey’den itiraflar

Game of Thrones dizinde Cersei Lannister karakterini canlandıran Lena Headey, samimi itiraflarda bulundu. Headey, bir moda dergisinin çekimine katıldı. Aynı dizide Arya Stark karakterini canlandıran rol arkadaşı Maisie Williams’ın sorularını yanıtlayan oyuncu Game of Thrones dizisine başladığı sırada doğum sonrası depresyonunda olduğunu ve çekimlerin onun için çok zorlu geçtiğini söyledi.

Game of Thrones dizinde Cersei Lannister karakterini canlandıran Lena Headey, bir moda dergisinin çekimine katıldı.

Aynı dizide Arya Stark karakterini canlandıran rol arkadaşı Maisie Williams’ın sorularını yanıtladı.

İkinci çocuğuna hamile olan Headey, 2010-2011 yılları arasında -Game of Thrones’ın ilk sezonu yayınlandığı esnada- yaşadığı doğum sonrası depresyonunu anlattı.

43 yaşındaki oyuncu o dönemi şu sözlerle ifade etti:

” Oğlumu doğurduktan kısa süre sonra of Thrones’ın çekimlerine başladım. Oyunculuk yapmak benim için zor geliyordu. Doğum sonrası depresyonunda olduğumun farkında değildim.Bende yanlış bir şey olduğunun biliyordum ve bir doktora göründüm. Gerçeği öğrendiğimde gözyaşlarına boğuldum.

Kendime neden böyle bir şey yaşadığımı sordum. Çünkü oğlum mükemmeldi. Game of Thrones’ın ilk sezonun çekimlerine bu ruh haliyle devam ettim. Daha sonra annelik ve oyunculuk arasında bir denge kurmayı başardım.”

Headey’in müzisyen Peter Loughran ile evliliğinden Wylie adında 7 yaşında bir oğlu bulunuyor. Ünlü oyuncu, yönetmen Dan Cadan’dan olan Teddy ismindeki kızını ise önümüzdeki ay doğuracak.

Game of Thrones’ın 7.sezonu 16 Temmuz’da yayınlanacak.

NTV