MAGAZİN: İkizler dünyaya geldi

Dünyaca ünlü yıldız Beyonce’un ikizleri dünyaya geldi. Beyonce’nin, geçtiğimiz hafta dünyaya getirdiği ikiz bebeklerinin prematüre doğduğu ve hastanede tedavi altında tutulduğu iddia edildi.

Beyonce ve Jay-Z çiftinin ikizleri geçtiğimiz hafta dünyaya geldi. TMZ’nin haberine göre ikizler prematüre doğdu. Ünlü çift, doğumun gerçekleştiği günden beri, sekiz gündür hastaneden ayrılmıyor. Sarılık oldukları iddia edilen ikiz bebeklerin kuvözde tutulduğu öne sürüldü.

Sarılık, yenidoğanlarda ve özellikle de prematüre doğanlarda görülebiliyor. Tedavi edilmediği takdirde tehlikeli olabilen bu hastalık, kolayca teşhis edilip başarıyla tedavi edilebiliyor.

Geçtiğimiz pazar, Beyonce’nin babası Mathew Knowles, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla ünlü şarkıcının doğum yaptığı iddialarını doğrulamıştı.

35 yaşındaki ABD’li şarkıcı, şubat ayında ikiz bebek beklediğini duyurmuş, ancak doğumun ne zaman olacağını açıklamamıştı.

Bir milyar doların üzerinde servetleriyle dünyanın en zengin çiftlerinden biri olan Beyonce ve Jay-Z’nin 5 yaşında Blue Ivy adında bir kızları bulunuyor.

NTV