SPOR: Beşiktaşlı babalar ve çocukları

Başkan Fikret Orman ve şampiyon futbolcular Kulübün resmi giyim sponsoru Brooks Brothers için çocukları ile Babalar Günü’ne özel pozlar verdi.

Başkan Fikret Orman ve futbolcular; Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan ve Andreas Beck Babalar Günü için çocukları ile birlikte Brooks Brothers’ın birbirinden şık kombinleri ile objektif karşısına geçti. Kulübün resmi kıyafet sponsoru Brooks Brothers için gerçekleşen özel çekimde şampiyon babalar ve çocuklarının çok özel fotoğraf kareleri usta fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül’ün objektifinden yansıdı.

Efendi Beşiktaş’ı şık ve özel tasarımlarıyla sezon boyunca destekleyen Brooks Brothers, şampiyonlar ve çocukları ile Babalar Günü’ne özel bir çekim gerçekleştirdi.

Kulübün resmi giyim sponsoru Brooks Brothers’ın birbirinden şık kombinleri ile ALEM Dergisi için usta fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül’e çok özel pozlar veren Başkan Fikret Orman ile kızları Aslıgül ve Nazlı’nın yanı sıra yıldız futbolcular Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Andreas Beck ve yavru kartallar Noah, Kian Ali ve Amelie çekimler boyunca keyifli dakikalar geçirdi.

Sezon başında asil duruşunu dünyanın en prestijli markalarından biri olan ‘Brooks Brothers’ın şıklığı ile birleştiren şampiyon Beşiktaş, sezon boyunca yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinin yanı sıra günlük hayatlarında da Brooks Brothers ayrıcalığını yaşarken, modern ve şık görünümü ile kamuoyundan büyük takdir toplamıştı.







Beşiktaş JK