BEŞİKTAŞ: Sipahi konuştu, ‘Sözlerimin arkasındayım’

Galatasaray adasına cami yapılmasını öneren İBB ve Beşiktaş Belediyesi. Meclis üyesi Hüseyin Avni Sipahi ‘Bu alan Beşiktaş Belediyesine bağlansın. Bakın neler yapıyoruz’ dedi. Meclis üyesi Hüseyin Avni Sipahi’ye ulaşan Beşiktaş Medya Grup muhabirleri konuyla ilgili detaylı açıklama almayı başardı.

HOLLANDA İNEĞİ ÇIKIŞI YAPMIŞTI!..
Daha öncede Hollanda’nın tutumuna kızarak ‘Hollanda özür dilemezse Hollanda türü ineğimi keseceğim’ diyerek kamuoyuna verdiği demeçlerle dikkat çeken Hüseyin Avni Sipahi şimdi de ‘Su Ada olarak bilinen Galatasaray Adasına cami yapılsın’ diyerek yine ülke çapında gündem oluşturdu.
Kendisine ulaştığımız Hüseyin Avni Sipahi ‘Galatasaray Adası’nın kamuya açılmasının ve tüm vatandaşların oradan yararlanmasını istiyorum. Verdiğim teklif geniş kapsamlıdır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görüştük konuştuk. Beşiktaş ilçesinin sınırları içerisinde bulunan bu adadan herkes yararlanabilmeli. Kamuya açık ve kamunun yararlanabileceği alanlar yaratmalıyız’ şeklinde konuştu.

KAMUYA AÇILMASINI İSTİYORUM
Sipahi sözlerine şöyle devam etti: ‘Bu geniş kapsamlı düşündüğüm proje içinde bir de ibadethane bulunmaktadır. Konunun tamamen tek taraflı ele alındığını düşünmekteyim. Bugün herhangi bir kişi Galatasaray adasına gidip ailesiyle vakit geçiremez. Buradaki mekanlara dünyanın parasını öder. Benim vurgulamak istediğim konu bu dur. Ayrıca dünyanın başkenti saydığımız İstanbul’a böyle bir projenin yakışacağını düşünmekteyim’

GALATASARAY ADASI’NI BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNE BAĞLASINLAR NELER YAPARIZ
Öte yandan İBB ve Beşiktaş Belediyesi’nin gündem yaratan bağımsız meclis üyesi Hüseyin Avni Sipahi kimse bu konuda bir şey yapamıyorsa ve ya ses çıkartamıyorsa bölge Kuruçeşme’de yani Beşiktaş ilçesi sınırları içinde bizim belediyemize bağlı bu alanı bizim belediyemize devretsinler. Neler yapabileceğimizi gösteririz diyerek yeniden gündem yaratacak iddialı sözlerde bulundu.

SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM
Bu arada geçen haftalar içinde Galatasaray Adası’ndaki kaçak yapılaşmanın ve buradaki eğlence mekanı sahiplerinin durumunun da kamuoyu tarafından tekrar gözden geçirilmesi gerektiğinin de altını çizerek ‘Söylediklerimin arkasındayım’ dedi.

ÖZEL HABER