ALIŞVERİŞ: Klasiksever babalar için

Haziran ayının gelmesiyle birlikte Babalar Günü’de yaklaşmaya başladı. Babalarınız için en güzel hediyeyi seçmek istiyorsanız, Bernhard H. Mayer saatleri mükemmel bir hediye seçeneği sunuyor!

Saat kimilerine göre zaman, kimilerine göre ise güç göstergesi… Gücü bileğinde hissetmeyi seven babalar için Bernhard H. Mayer saatlerinde zaman çocukları için akıyor. Babalar gününde özel hediye arayışında olanların tercihi Bernhard H. Mayer saatleri, İsviçre üretimi özel işciliğiyle dikkati çekiyor…

Teknoloji markalarının akıllı saatler üretmesine rağmen; İsviçre üretimi saatler, işçilik ve yılların tecrübesiyle dünyanın hala tercihi olmaya devam ediyor. İsviçre’de beş kuşak saat üretimi gerçekleştiren Bernhard H. Mayer Saatleri özel günler için mükemmel bir hediye seçeneği sunuyor.

Babalar için en çok tercih edilen hediye seçenekleri arasında yer alan, klasikleşmiş hediye saat, Benrhard H. Mayer Saatleri ile yeniden yorumlanıyor. Klasik görünümden modern görünüme kadar birçok seçeneğin yer aldığı Bernhard H. Mayer Saatleri’nde her babanın seveceği modeli bulmak mümkün.

İsviçre’de QNET markası için saat üreten Bernhard H. Mayer saatleri yılda sadece 50 bin adet üretiliyor. Kaliteden ödün vermemek adına daha fazla üretimi bulunmayan Bernhard H. Mayer Saatlerini her zaman sertifikalı profesyonel saat ustaları yapıyor. Bir saatin İsviçre üretimi olması için İsviçre Saat Yapımı Birliği’nin (Swiss Watch Maker Association) belirlediği standartlara uyması gerekmektedir. Bernhard H. Mayer Saatleri tüm standartlara uyum sağlıyor.