SPOR: Doğum günü kutlandı!

Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Marcelo, doğum gününde kazandıkları maçın sevincini yaşadı. Vodafone Arena’da maç sonrası Marcelo Guedes’in doğum günü kesilen pasta ile kutlandı. Teknik Direktör Şenol Güneş, teknik heyet ve futbolcular Marcelo’ya mutluluklar diledi. 30 yaşına giren futbolcu, Kasımpaşa’yı 4-1 yenmenin mutluluğunu “Benim için özel olan bu günde önemli bir galibiyetle ayrılmak mutluluk verici. Dört gol attık ve defansta başarılıydık. Bu yolda devam etmek istiyoruz. İki maçımız var, Gaziantep ve Osmanlıspor maçlarını kazanırsak hedefimize ulaşıyoruz. Futbolda her zaman sürprizler var. Yarından itibaren bir sonraki maçı düşüneceğiz” şeklinde ifade ederek, sözlerine devam etti:

“Bu takımın buraya gelmesinde emek harcadık. Bence iyi de iş çıkardık. Transfer yönetimin işi. Yönetim transfer düşünüyorsa yapabilir, onların bileceği iştir. Bizim işimiz çıkıp futbol oynamak. Beşiktaş’a geldiğimden beri iyi maçlar oynuyorum. Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü de, mutlaka yurt dışında forma giyen futbolcuları takip ediyordur. Beni de takip ediyordur. Bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam ediyorum. Şu ana kadar bana ulaşılmış bir davet ya da haber yok” dedi.

“Zor bir maç olacağını biliyorduk. Kaliteli oyuncuları var. Kendi oyunumuzu oynadık. Bundan sonra böyle devam etmek istiyoruz. Ailemin desteği benim için çok önemli. Onlar olmasa ben de olmazdım.”