EMLAK: Adres Yalıkavak

Çok özel bir proje, Muğla’nın Yalıkavak bölgesinde hayata geçiriliyor. Hem şehir hayatını hemde doğanın tüm güzelliklerini yeşil ile mavinin birleştiği noktada bulacaksınız. Temiz havası ile sağlığın kaynağı olan Bodrum’da Mustafa Yılmaz’ın kurmuş olduğu M2 İnşaat tarafından gerçekleştirilen proje ile hayatınızı huzurla yaşayacaksınız.

Yalıkavak Palmarina’ya 5 dakika mesafede, Gökçebel ve Tilkicik koylarının manzarasına hakim olan Adres Yalıkavak, çocuk odaklı, aile perspektifli, doğası ve yeşilliğiyle eşsiz, her türlü ihtiyacın kolayca sağlandığı, huzur içinde yaşanabilecek bir adres. Tatil rahatlığı, eğlence, dinlence 12 ay boyunca bakımı ve yaşamı olan Adres Yalıkavak’ta bir arada.

5 yıldızlı tatil köyü konforuna sahip projede su oyunları imkânı, her türlü sportif etkinliğe özel sahalar, kortlar, oyun parkları hatta kaydıraklı ayrı havuzlarla donanmış sosyal tesisler, tüm ailelerin kullanabileceği havuz ve restorandan oyun salonlarına, gençler için sinema odalarından minikler için oyun odalarına kadar her ayrıntının düşünüldüğü çok kapsamlı sosyal tesisler mevcut. Ayrıca, misafirlerinizi konforla ağırlayabileceğiniz kaliteli butik otel hizmeti de verilmekte.

Otomobillerinizi kış-yaz değişken hava koşullarında güvenle koruyabileceğiniz iç yollar, kapalı otopark ve bakıcı odası da sizi bekleyen ayrıcalıklar arasında. Adres Yalıkavak her yere yakın. Gündüz pırıl pırıl bir koyda lacivert bir deniz, gece ışıl ışıl manzarasıyla Yalıkavak ve marina.

Adres Yalıkavak’ta doğal hayatın bir parçası olarak yaşamanız için her detay düşünüldü. Beslenme, antik zamanlardaki kadar doğal ve organik. Hobi bahçenizle dilerseniz kendiniz uğraşırsınız ya da yetiştiricilerin ürettiği meyve ve sebzelere her istediğinizde ulaşırsınız. Bütün bu eşsiz güzellikler, ultra modern eviniz, ekolojik bahçeniz, sevdikleriniz ve siz.

Siz hayatın tadını çıkarırken, house keeping servisimiz de evinizin düzeni ve temizliğiyle ilgilenecek. Evinize ait ortalama 450-700 metrekarelik bahçenin bakımıyla ilgilenmesi için de hizmetliniz, bahçıvanınız için ayrılmış özel bir oda var. Profesyonel ve deneyimli ekibimiz 7/24 hizmetinizde. Evinizde yaşayabileceğiniz her türlü teknik sorun en kısa zamanda çözülecektir.

Otomobiller yerin altında inşa edilen yollarla villalara ulaşıyor. Doğal yaşam keyfiniz bozulmasın diye hazırlanan bu yollarda, kullandığımız egzoz emme sistemi ve egzoz emici malzemeyle gazların varlığı bile fark edilmeyecek. Ayrıca trafiğin görünmez kılındığı bu kapalı yollar her an hem gün ışığıyla hem de ekstra ışıklandırma sistemiyle aydınlatılacak, bu ultra modern yeraltı yollarında geceler bile gündüz olacak.

24 saat kapalı devre kamera sistemiyle izlenen Adres Yalıkavak’ta, güvenlik görevlileri sürekli denetimleriyle, huzurunuzu sağlayacaklar. “Gönül rahatlığı” nın anlamı, Adres Yalıkavak’ta çok daha iyi anlaşılacak…

Burası tüm çocuklar, özellikle de 0-3 yaş grubu için tam bir cennet… Doğayla iç içe olmalarını sağlarken, öte yandan çocukluklarını doyasıya yaşamaları için birçok etkinlik hazırladık. Siz Akdeniz lacivertinin muhteşem güzelliğiyle huzur bulurken; onlar su parkları, kaydıraklı havuzlar, tenis kortları, oyun odaları, bilgisayar salonu, her türlü spora ve eğlenceye uygun yeşil sahaları ve sayısız aktivitelerle vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaklar.

Adres Yalıkavak, eğlenceli sosyal yaşamıyla da gerçek bir cazibe merkezi… Marina, muhteşem koylar, eğlence ve dinlence mekanlarının hepsi birkaç adım ötenizde, bu imkanlarla aranızdaki mesafe sadece 7 dakika… Dinlenmenin ve huzurun tadını Adres Yalıkavak’ta çıkaranlar, eğlenmek istediklerinde de, Yalıkavak’ta ve Bodrum’da beklediklerinden çok daha fazlasını bulacaklar.

Butik oteliyle Adres Yalıkavak konuklarınızı konforlu odaları ve geniş imkanlarıyla en güzel şekilde ağırlayacak. Size özel imkanlarla donatılmış Beach Club, özel iskele ve kıyı, proje bünyesinde yer alan; spa, Türk hamamı, buhar banyoları, fitness, sauna, masaj kürleri, yoga, pilates gibi etkinlik ve imkanlar yıl boyu sizinle olacak. Ayrıca; Adres Yalıkavak’ta kalmadığınız zamanlarda, villanızı otel aracılığıyla kiralama avantajı da sunulan imkanlar arasında.

Adres Yalıkavak, doğal hayatı bütün yönleriyle yaşayabilmeniz için tasarlandı. Bir örneği daha olmayan sosyal tesisleriyle, seçkin komşularıyla, iskelesiyle, kumsalıyla bir lüks idolü. Lüks otelleri bile gölgede bırakan her türlü seçenek ve özel etkinlikler, sizin, çocuklarınızın ve konuklarınızın dinlencesine eğlence katacak.

2014’ün Kasım ayında başlayan proje, 2017 Haziran’da tamamlanarak ev sahiplerini bekleyecek. Yapımı biten örnek villanın ziyarete hazır olduğunu bildiren Adres Yalıkavak, misafirlerini bekliyor.