ALIŞVERİŞ: Venedik Karnavalı ayağınıza geldi!

Venedik Alışveriş Karnavalı başlıyor!… Dünyanın en iyi 3 outlet’inden biri seçilen Venezia Mega Outlet, 13-28 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan bir karnavala imza atıyor. Ünlü San Marco Meydan’ından, İtalyan mimarisi ile süslenen bina tasarımlarına, su kanallarından, gondollara kadar Venedik’in büyüleyici atmosferini İstanbul’a taşıyor.

15 gün sürecek olan karnavalın açılışını Türkiye’nin en renkli İtalyan şefi Danilo Zanna yapacak. Karnaval, Rafet El Roman konseri ve unutulmaz şovlarla devam edecek. Karnaval boyunca akrobatik şovlar, dans performansları, ünlü markaların defileleri, ateş gösterileri ve daha bir çok sürpriz sizleri bekliyor.

Venedik Alışveriş Karnavalı süresince mega indirimler olacak. Venezia Mega Outlet çatısı altındaki tüm markalar, karnaval süresince ekstra indirimleri tüketiciyle buluşturacak. En iyi markaları uygun fiyata almanın keyfini yaşayacağınız karnavalda; dünyaca ünlü markalarda çok özel avantajlar sizleri bekliyor.

Ayrıca, Venezia Mega Outlet’te gerçekleştirilecek olan Venedik Alışveriş Karnavalı’nın hediyesi de mega! Çekilişle Venezia Mega Residence’tan ev sahibi olabilmek için yapmanız gereken tek şey; 100 TL’lik alışveriş yapmanız. Ömür boyu Venedik’te yaşamak için büyük bir fırsat sizleri bekliyor olacak.

Venezia Mega Outlet Genel Müdürü Cenk Hayırlıoğlu karnaval hakkında ‘’Venedik’i sadece mimarisi, su kanalları ve gondolu ile değil ruhuyla İstanbul’a getirdik. Hepinizin bildiği gibi İstanbul dünyanın en güzel şehri, Avrupa’nın en güzel şehri ise Venedik… Bu iki güzelliği tüketiciye bir arada sunuyoruz. Karnavalla alışveriş ruhunu birleştirdik dolayısıyla artık alışveriş için Venedik’e gitmenize gerek yok. Hiçbir yerde bulamayacağınız indirimleri 13- 28 Mayıs tarihlerinde bu alışveriş merkezinde bulabileceksiniz.” ifadelerini kullandı.