ALIŞVERİŞ: Evinize tarz katın…

Yaşadığınız yer sizi anlatır. Evinize yapacağınız farklı dokunuşlarla kendinizi şımartın. Crate and Barrel’ın tasarımları ile evinizin her köşesi doğal, şık ve kullanışlı oluyor. Anneler gününün yaklaşması ile hem kendiniz için hem de anneniz için bir sürpriz yapabilirsiniz.

Ahşap & Mermer Şarap Soğutucu

Sıcak ahşap ve soğuk mermer, bu doğal güzelliğe sahip şarap soğutucusunda bir araya geliyor. Ahşap tabanın desteklediği mükemmel bir yalıtım maddesi olan mermer sayesinde beyaz ve roze şaraplar saatlerce soğuk kalabilmektedir.

Altın Yaprak & Mermer 4’lü Bardak Altlığı Seti

Soğuk görünümlü mermerin sıcak altın ile buluştuğu bu göz alıcı bardak altlıkları, elde üretilmiştir. Üzerine yaprak desenli altın bir parçanın işlendiği mermer, doğal yapısından ötürü her bir bardak altlığında farklı renk ve damar yapısına sahiptir.

Antik Bronz Yuvarlak Çerçeve 8cm

Fırçalanmış antik bronz çerçevenin geniş beyaz paspartusu ve tasarımı foğraflarınızı daha dikkat çekici hale getiriyor. Kare çerçeveyi duvarda veya masa üstünde sergileyebilirsiniz.

Slice Ahşap Duvar Dekoru

Bu göz alıcı duvar dekoru ile evinize doğal bir hava katın! Masif tik ağacından oluşan her bir duvar dekoru kendine has renk ve yüzeye sahiptir ve doğallığı modern tasarım ile birleştirmektedir.

Taş saksı

Evinize ya da verandanıza doğal bir doku getirmenizin muhteşem bir yolu olan bu saksı, istiflenmiş kayrak taşlarının her birinin elle bastırılıp yerleştirilmesi ile süslenmiştir. Taşın doğal özelliklerinden dolayı her saksı benzersizdir.

Farmhouse koleksiyonu

Farmhouse koleksiyonu hayatı kolaylaştırıyor. Sert seramikten üretilen, dalgalı yüzeyini ön plana çıkartan natürel beyaz renkli sır ile kaplanmıştır.

Kök Heykel

Bir ağacın parçalanmış kökü, fırında kurutulduktan sonra cilalanıp müzeye yakışan bir kaidenin üzerine yerleştirilerek hak ettiği yeri alıyor. Bu heykel, Hint köylüler tarafından atık ürün statüsünden kurtarılan bu heykel, ilgi çekici dokusu ve şekli sayesinde eşsiz bir sanat eserine dönüştürülmüştür.

Yuvarlak saksı

Yuvarlak saksı, malzemesinden üretim aşamasına kadar tam bir doğa dostu. Düşük emisyonlu döküm saksı, doğal olarak elde edilmiş mineral bileşenler, deniz tuzu, kum ve fiber karışımından, minimum enerji kullanılarak üretildi. Her türlü hava koşuluna dayanıklı kum rengi saksı, biyolojik olarak çözünebiliyor.

Stilt Yer Aynası

Hayranlık uyandıran Stilt yer aynası, görkemli ölçüsü ve modern rustik tarzı sayesinde göz kamaştırıyor. Aynanın mango ahşabından çerçevesi antik gri cila ile kaplanmıştır. Dikkatleri üzerine çekmesini sağlayan sekiz adet küçük rafı mumluklar için idealdir. Pil ile çalışan mumlarımızı Spin mumluklarımız ile kullanarak dekorunuza romantik bir hava ekleyebilirsiniz.