SİYASET: Ferşat Yıldırım: “Koalisyonlar olmayacak”

AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Ferşat Yıldırım hafta içinde sosyal medyadan kentliye birçok değişik konuda seslendi. İşte bunlardan bir kaçı:
* Kurucu Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan’ı, partimize resmi üyeliğinden sonra İstanbul’a ilk gelişinde İstanbul teşkilatı olarak karşıladık. Rabbim güç versin, kuvvet versin; başımızdan eksik etmesin.

* Bu haftaki İlçe Yönetim Kurulu Toplantımızı tamamladık. Gündeme dair değerlendirmelerimizi yaptık.

* Yalan: Muhtarlıklar kapatılacak!.. Gerçek: Artık Muhtarlarımızın SGK primlerini de devletimiz ödeyecek!…

2. Bölge İlçe Başkanlarımızla istişare toplantımızı, Fatih Teşkilatımızın ev sahipliğinde gerçekleştirdik.

* Görmek ailesinin mutlu günlerine şahitlik ederek, Hatice ve Erdi kardeşlerimizin yanlarında olduk. Rabbim her günlerini böyle mutlu etsin, hayırlı eylesin.

* Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması kesin sonucu YSK tarafından açıklandı. Milletimiz ve ülkemiz adına hayırlı olsun. Milletin tercihinden uzak hükümetlerin oluşabileceği durumlar resmen sona ermiştir. Millet, hükümetini artık direkt, bizzat kendisi seçecek!
Artık tek başına iktidarların olmadığı hallerde, bir kaç partinin lideri kendi aralarında milletin onayından uzak koalisyonlar kuramayacak!
Artık bu ülkede koalisyonlar var olmayacak!
Artık bu ülkede millet güven oyunu direkt olarak sandıkta verecek!
Artık bu ülkede çift başlılık, kaos durumlarına yer olmayacak!
Artık bu ülkede acaba hükümet kurulacak mı diye düşünmeyeceğiz!
Artık huzurun ve kalıcı istikrarın temeli atılmıştır. Belirsizliklerden uzak, yeni Türkiye yolunda hızla kalkınan bir ülke olacağız.