EMLAK: İstanbul taçlanıyor

Queen Central Park Bomonti projesi ile İstanbul taçlanıyor. Dünyanın gözdesi olan İstanbul’a fark katacak olan Sinpaş GYO Queen Central Park Bomonti projesi insanlara farklı bir hayat sunuyor. Tek başınıza ya da ailenizle birlikte güvenli, hem şehir merkezinde hem de şehir dışında olma özelliğine sahip, İstanbul manzarasını Boğaz havasıyla birlikte yaşayabilirsiniz.

Mükemmel bir şekilde düzenlenmiş peyzajıyla doğanın tüm renklerini gözlerinizin önüne seriyor. Queen Central Park, Bomonti’de şehrin nefes almasını sağlayan yemyeşil bir cennet bahçesi şeklinde tasarlanan, dört mevsim boyunca, doğanın renk paletindeki en göz alıcı renkleri sergilemek için özel olarak seçilen bitki örtüsü, zenginliği ve çeşitliliğiyle de etkileyici…

Queen Central Park’ın misafirlerini karşıladığı lobi, zevkle tasarlanmış, ihtişamlı yüksek tavanı, modern tasarımı ve çarpıcı dekorasyonuyla zevkle tasarlanmış bir alan.

Ayrıca kutlama ve özel misafir ağırlamak için düzenlenmiş, en üst katında bir alan bulunuyor.

İçerisinde sportif aktivite imkanları da bulunan Queen Central Park Bomonti’de 1+0’dan ve 4,5+1’e fark yaratan daire seçenekleri bulunuyor.

Konum olarak her yere ulaşımı çok kolay sağlanıyor. Nişantaşı, Dolmabahçe, Taksim, Şişli… Queen Central Park, İstanbul’un hem iş hem eğlence merkezlerinin hemen yanı başında… Avrupa’nın en büyük kongre oteli Hilton Bomonti’ye komşu olan Queen Central Park; saygın eğitim kurumlarına, Türkiye’nin en donanımlı sağlık kuruluşlarına, ticaretin nabzını tutan alışveriş merkezlerine çok yakın ve ekolojik pazara yürüme mesafesinde…