SPOR: “Böyle bir niyetimiz yok”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Başakşehir maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş: “Üzgünüz, taraftardan özür diliyoruz. Disiplinsizlik ve konsantrasyon düşüklüğü… Kaybettiğimiz zaman değil, vazgeçtiğimiz zaman şampiyonluk geride kalırız” dedi.
Başakşehir karşısında kötü bir performans sergilediklereni belirten Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Düşünmediğimiz, istemediğimiz skorla bitirdik, üzgünüz. Taraftarlardan özür diliyoruz” dedi. Maçın başındaki performanslarının oyuna adapte olamadıklarını gösterdiğini vurgulayan Güneş, “Rakibin sertliğine yanıt verecek durumda olamadık. Rakibin her atağı gol olunca konsantrasyon dağıldı. Üst seviyede hiçbir takımın yiyeceği goller değildi” ifadelerini kullandı.
Oyuncularının iyi niyetinden kuşku duymadığını vurgulayan Güneş, “Zaman zaman iyi olacak, zaman zaman kötü olacak. Benim de oyuncuların da yanlışları var. Kaybettiğimiz zaman değil, vazgeçtiğimiz zaman şampiyonluk geriye kalırız. Böyle bir niyetimiz yok. Bir maç daha kaybedebiliriz, bilemem. Mağlup olduk, hakemle ilgili mağlup olmadık. Ofsayt ve diğer pozisyonlara bakarsanız anlarsınız” şeklinde konuştu.