EMLAK: Eşsiz lokasyon ve özgün mimari

Babacan Holding, yeni projesi ‘Port Royal’i tanıttı. İstanbul’un dünya ile bağlantı kurduğu bölgede, Yeşilköy’de, Atatürk Havalimanı’na bir kaç dakika uzaklıkta bulunan proje yepyeni bir hayat sunuyor.

Port Royal, 2+1 ve 3+1 olan daireler, geniş camları ile tüm gün aydınlık, farklı ve huzur dolu bir aile yaşamı sağlıyor. Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, basın lansmanında yaptığı konuşmasında, “2015 yılı içerisinde; Esenyurt’ta geliştirdiğimiz ‘Babacan Palace’ projemizin teslimlerine bu ay başladık, teslime hazır satışlarımız devam ediyor. Yine Esenyurt, Beylikdüzü kesişme noktasında 1.140 konut ve alışveriş merkezinin bulunduğu E-5 yolu üzerinde ulaşım kolaylığı ve lokasyonuyla da dikkat çeken ‘Babacan Premium’ karma projemizi hayata geçirdik.Şimdi de Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nın karşısında, E-5 üzerinde lokasyonun en lüks ve en ulaşılabilir projesi ‘Babacan Port Royal’i hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz” diyerek sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu:

“Türkiye’nin gücüne inanıyoruz, 2016 yılının son çeyreğinden itibaren sektöre hakim olan birlik ve beraberliğin ve devletimizin bizlere vereceği desteğin devam etmesi yönünde bir beklentimiz var. Gayrimenkul sektöründe tabi ki belli dönemlerde satış ivmeleri düşebilir, ancak geçicidir.
Hükümetimiz tarafından yeni yapılan düzenlemelerle birlikte, ülkemizden gayrimenkul almak isteyen yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanınması, tapu harçları, KDV’de sağlanan indirimler, damga vergisinin kaldırılması ve konut sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanyaların devam etmesiyle birlikte
ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörü büyümesini sürdürecektir. Daha güçlü bir Türkiye ile sektörün yakaladığı bu ivme 2017’de de artarak devam edecektir.”

Port Royal hakkında bilgilendirme yapan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Projemiz toplam 5 blok, 802 daire ve 80 adet ticari üniteden oluşuyor. Mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup imzası taşıyan ‘Babacan Port Royal’de stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Örnek daireleri DGD Desing tarafından tasarlanan ‘Babacan Port Royal’in satış ofisine gelen ziyaretçiler stüdyo ve 2+1 daire tipinde iki ayrı örnek daireyi de gezebiliyor. Projemizde yer alan dairelerimizin alan büyüklükleri 37 ile 212 metrekare arasında değişiyor” dedi.

Ayrıca, ön talepte dairelerin %25’inin satıldığını belirten Babacan, “Projemiz fiyat avantajı ile yatırımcılar tarafından bölgenin en karlı yatırımı olarak gösteriliyor. Bölgedeki diğer projelere göre iddialı fiyatlarla satışa sunuyoruz. Merkezi lokasyonda gizli kalmış olan çok değerli bir arazi üzerinde yatırımcıların dikkatini çeken Babacan Port Royal’in ön talep sürecinde yüzde 25’lik bir satış gerçekleştirdik.
Mayıs sonuna kadar sınırlı metrekare fiyatlarımız 5 bin 500 TL’den başlıyor. Babacan Port Royal projemiz ile lokasyondaki diğer projelere kıyasla yüzde 30 yakın ekonomik fiyatlar sunuyoruz. Daire fiyatlarının 249 bin TL’den başladığı ‘Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere 50 ay 0 faiz ödeme kolaylığı da sağlıyoruz. Hem yatırım hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenler için bu kaçırılmayacak bir fırsat.” ifadelerini kullandı.