BEŞİKTAŞ: Gece kulübünde silahlar konuştu

Beşiktaş’ta silahlar konuştu. Beşiktaş’ta bir gece kulübüne gelen müşteri ile özel güvenlikçiler arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay Beşiktaş, Levent Mahallesi, Çalıkışu Sokak’ta bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Gece saat 04.00 sıralarında 34 UE 6272 plakalı lüks otomobiliyle gelen bir vatandaşla güvenlik görevlisi arasında mekana alnmadığı gerekçesiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine gece kulübüne girmesine müsade edilmeyen şahıs silah çıkararak etrafa rastgele ateş açmaya başladı. Silah sesleri üzerine çevrede büyük panik yaşandı. Şahsın silahından çıkan kurşunlar sonucunda gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi bacağından yaralandı.

Bacağından yaralanan güvenlik görevlisi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüphelinin ticari bir taksiyle olay yerinden kaçarak Gaziosmanpaşa’da bulunan özel bir hastaneye gittiği öğrenildi. Kavga sırasında boynundan yaralandığı öğrenilen şüphelinin pansuman olduktan sonra hastaneden kaçtığı ortaya çıktı.

Tedbir amaçlı olarak gece kulübü boşaltılırken, ‘Akrep’ adı verilen zırhlı araçların bölgede güvenlik önlemi alması dikkat çekti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.