OTOMOBİL: İstanbul Autoshow 2017

İstanbul Autoshow 2017 başladı. TÜYAP İstanbul Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar, hafta içi 12.00-21.00, hafta sonu ise 11.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Birbirinden ünlü dünya çapındaki markaların en son modellerinin yer alacağı fuarda giriş ücreti haftaiçi 10 TL, haftasonu ise 20 TL olurken, Kadınlar için haftaiçi girişler ücretsiz, haftasonu ise 10 TL olacak. Öğrencilerden ise, haftaiçi ücretsiz, haftasonu 5 TL ücret alınacak.

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından gerçekleştirilen İstanbul Autoshow 2017’nin sloganı ise, “Geleceğe Yakından Bakın”. Otomobil tutkunlarının keyifle gezeceği fuarda ODD bünyesinde yer alan otomotiv markalarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, bilişim, aksesuar ve yan sanayi firmaları da yer alıyor.

Salonlar ve markalar

SALON 2: DACIA – MITSUBISHI – FORD – HONDA – DFSK
SALON 3: SSANYONG
SALON 5: OPEL
SALON 6: FIAT – ALFA ROMEO – JEEP – MERCEDES BENZ – SMART
SALON 12: ASTON MARTIN

Honda, 2017 İstanbul Autoshow’da Jazz, Civic Hatchback, Civic Sedan, HR-V, C-RV, Civic Type R ve NSX gibi ürünlerinin tamamı yer alacak. Ayrıca Formula 1 aracını standın performans bölümünde sergileyecek.

 

Güney Koreli marka SsangYong, XAVL konseptini sergileyecek. ‘Nature-born 3Motion’ tasarım felsefesinden esinlenerek oluşturulmuş ‘Dynamic Motion’ kavramını temsil ediyor.

Aston Martin, fuarda 7 farklı modeliyle yer alacak. Ayrıca Vulkan ve DB5 Serisi’de sergilenecek.

Jeep Compass, özgün tasarımı ile ziyaretçilerle buluşacak.

FORD, İstanbul Autoshow’da Ford GT Race Car (Yarış Otomobili) modelini Türkiye’de ilk kez sergileyecek. Bu yıl fuarda Ford, müşterilere cazip fırsatlar da sunacak.

Yeni Kuga ile Edge ve Ranger da fuardaki yerini alacak. Yeni nesil Fiesta, Türkiye’de ilk defa fuarda görücüye çıkacak.

Alfa Romeo’dan Stelvio, ülkemizde satışa sunulmadan önce İstanbul Auto Show 2017’de sergilenecek.

Nissan, Autoshow 2017’de BladeGlider ve güncel modelleriyle yer alırken, Navara, X-Trail, Qashqai, Juke ve Pulsar modellerini de sergileyecek.

Autoshow’da Opel üç yeni modelini sergileyecek. Insignia Grand Sport, Insignia Sports Tourer, Crossland X.

Hyundai, yeni i30 ve IONIQ olarak iki modelinin ilk tanıtımını gerçekleştirecek. Ayrıca, N Zone konsept aracı ve i20 Coupe WRC ile Elantra Sport Turbo’da fuarda yer alacak.

Renault Koleos ve Captur’un yeni versiyonlarını tanıtacak. Talisman, Megane Ailesi, Clio HB, Twizy’nin de yer aldığı 16 araç da ayrıca sergilenecek.

 

MERCEDES-Benz Türk, E-Serisi Coupe ve All-Terrain modellerini Türkiye’de ilk kez sergileyecek. Ayrıca, GLC 350 e 4MATIC, yeni Mercedes-AMG GT R ve Vision Mercedes-Maybach 6’da fuarda yer alacak.

Dacia, Duster EDC modelini sergiliyor. Yenilenen Sandero ve Logan MCV’de araba severlerle buluşuyor.

Fiat 124 Spider, yeni jenerasyonu ile fuardaki yerini alıyor.