SPOR: “Savunmaya bizzat gideceğim”

UEFA’nın Fransa’da oynanan maçta çıkan olaylardan Beşiktaş’a da ceza verilmesine büyük tepki gösterdi. Cezanın tahkimden döneceğine inandığını belirten Beşiktaş Başkanı, “Bizzat gidip savunma yapacağım. Taraftarlarımızın da daha dikkatli olması gerekiyor” dedi.
Başkan Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde siyah-beyazlı takımın Fransa’nın Olympique Lyon ekibiyle yaptığı ilk maçta yaşanan olaylar nedeniyle, UEFA Disiplin Kurulunun kulübe verdiği cezaya itiraz edeceklerini söyledi.

MORALİMİZ YERİNDE

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Beşiktaş’ın, Lyon ile oynayacağı rövanş karşılaşması öncesi takımın dün akşam yaptığı son antrenmanını izleyen başkan Orman, moralinin bozuk olmadığını belirterek, “Tahkimdeki savunmaya bizzat gideceğim ve savunma yapacağım. UEFA’nın verdiği karardan dolayı moralim bozuk değil. Cezanın tahkimden döneceğine inanıyorum” diye konuştu.

TARAFTAR ÇOK DİKKATLİ OLMALI

Beşiktaşlı taraftarların da maçlarda daha dikkatli olması gerektiğini dile getiren Fikret Orman, “Ben bilete 10 lira zam yapıyorum, 400 bin lira kazanıyorum. Sonra o parayı UEFA alıyor. Olacak iş değil. Taraftarlarımızın daha dikkatli olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.