EĞİTİM: Keşfet, Hisset, Dans Et Çocuk

23 Nisan coşkusu United Colors of Benetton’da renkleniyor! United Colors of Benetton, 23 Nisan kapsamında çocuklar için harika bir etkinliğe imza atıyor. Bomontiada işbirliğiyle gerçekleştirilecek ücretsiz etkinlik gün boyu sürecek. “Keşfet, Hisset, Dans Et Çocuk” temalı etkinlikte çocuklar yaratıcı ve eğlenceli sanatsal aktivitelere katılacaklar.

13:00 – 14:00 arasında Renklerle Yansıma Atölyesi ile başlayacak etkinlikte Alt Sanat Mekanı’ndaki sürrealist sanatçılar ve onların eserleri ile tanışacak olan çocuklar, pastel boyalarla kendi portrelerini çizecekler. Daha sonra La Fontaine masalını dinleyerek, hikayedeki en sevdikleri hayvanı pastel boya ile resmini yapacaklar. Sanat atölyesinde sünger baskı, parmak boyası, keçeli kalem gibi malzemelerle çalışmalar yapılacak.

Duvar Senin, Mekân Senin Atölyesi’nde de ip, kumaş, bant ve tahtalar kullanarak Alt Sanat Mekânı’nda çalışma gerçekleştirecek. 13:00’da başlayacak olan etkinlikte çevrede olup bitenler hakkında konuşulacak ve kalıcı eserler üretilecek.

Dans Atölyesi, İstanbul Lindy Hoppers eğitmenlerinin katkıları ile 14:30’da başlayacak. Bomontiada bahçesinde çocuklar dans ve müzik dolu zaman geçirecek.

15:30 – 17:30 arası ise, ailelerle çocukların birlikte olacağı Swing Mama konseriyle program sona erecek.