SPOR: “Vodafone Arena’yı düşünün”

Beşiktaş’ın patronu Şenol Güneş futbolcularına geri kalanları değil ileriyi düşünmeleri gerektiğini açıkladı. Güneş futbolcularına sadece Perşembe akşamı oynayacakları Vodafone Arena’ya odaklanmalarını istedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lyon rövanş maçında turu geçebilmenin reçetesini belirledi. Fransa’da ortaya koyduğu iyi futbola rağmen istediği sonucu alamayan ve tur şansını İstanbul’a bırakan Beşiktaş’ın teknik patronu Şenol Güneş, psikolojik ve taktik olmak üzere iki aşamalı bir program uyguluyor. Oyuncularıyla yaptığı toplantıda ilk maçta yaşananların artık kafalardan çıkartılmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, sadece Vodafone Arena’daki karşılaşmaya odaklanılmasını istedi.

HİÇ BİR ŞEKİLDE SKORU DÜŞÜNMEYİN

Taraftarları önünde hiç bir baskı altında olmadan sadece futbollarını sahaya yansıtmaları konusunda oyuncularını tek tek uyaran Güneş, “Heyecanlanmayın ve hiç bir şekilde skor düşünmeyin. Sahaya çıkıp gerçek oynamanız gereken futbolu yansıtın” ifadelerini kullandı. Takım olarak ortaya konacak bir mücadele ruhunun ferdi hataları da ortadan kaldıracağını oyuncularına anlatan teknik direktör Şenol Güneş sözlerini şöyle tamamladı: “Sizler sahada bir bütün olarak hareket ettiğinizde kimse yalnız kalmayacak. Sahadaki her futbolcu, arkadaşından da güç alarak bütün performansını ortaya koyacaktır”