EMLAK: Yeni kampanyalar başlayacak

DAP Yapı, gayrimenkul projeleri ile binlerce kişiye istihdam sağlayacak. İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirecekleri yeni projelerle 7.5 milyar liralık iş hacmi yaratacaklarını söyleyen DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Ocak Mart döneminde 700 milyon liralık satış gerçekleştirdik. 606 milyon liralık ciroyu 10 gün içinde yaptık” dedi.

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz

Ayrıca ‘çadır furyası’ başlattıklarını söyleyen Yılmaz, “8 projemiz için Ümraniye’de bir çadır kurduk. Şimdi de Ankara’ya gidiyoruz. İzmir’de de aynısını yapacağız” dedi. Ulşılabilir fiyatlar sunduklarını belirten Yılmaz, “Hemen önümüzdeki hafta yeni kampanyalar başlayacak, alıcılara uygun ödeme koşulları sunacağız” ifade etti.

Validebağ Konakları ve İstmarina projelerini sürdürdüklerini söyleyen Ziya Yılmaz, 2018 yılında Maslak ve Pendik projelerini başlatacaklarını açıkladı. Yılmaz, “2018 yılının ikinci yarısına geldiğimizde toplam 7.5 milyar değerinde proje hayata geçiriyor olacağız. Tüm şantiyelerimizde toplam 10 bin kişi çalışacak” şeklinde konuştu.