Beşiktaş Lider!..

Anayasa değişikliği ile ilgili sonuçlar netleşmeye başladı. Hayır oylarında Beşiktaş liderliği kimselere kaptırmadı!.. Daha önceki oylamalarda da Beşiktaş’ta yakın sonuçlar alınmıştı, ancak bu sefer makas çok açıldı!.. İstanbul’da açık ara ipi göğüsleyen Beşiktaş ilçesinde yüzde 83 oranında “Hayır” çıktı.
“HAYIR”LARDA REKOR!..
CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk, sıcağı sıcağına ilk açıklamayı Beşiktaş Gazetesi’ne yaptı. Öztürk, açıklamasında; “Anayasa değişikliği ve referandum ile ilgili konuyu kentlimize gece gündüz demeden anlatmaya çalıştık. Beşiktaş’ın her mahallesinde stantlar kurduk. Girmediğimiz ev, iş yeri kalmadı. Bazılarına 2-3 kez uğradık. Medya ve kitle iletişim araçlarını kullanarak daha geniş kitlelere yoğun olarak ulaştık. Sadece Beşiktaş değil İstanbul’un birçok ilçesinde çalışma yaptık. Türkiye genelinde gayret gösterdik. Beşiktaşlı konuyu zaten çok iyi biliyor. Bizim çalışmalarımızda buna destek oldu ve Beşiktaş ilçesinde istenilen sonucu elde ettik.Sonuçta bu güne kadar ki en büyük oranı yakaladık, bu durum İstanbul geneline de yansıdı ve ilk kez bizim söylemlerimiz karşılık buldu. Ancak bu durumu çok küçük oy oranı ile Türkiye geneline yansıtamadık, bunun nedenleri de gayet açık bir biçimde ortada duruyor. Halkın iradesine saygılıyız ancak bu oylamadaki tartışmalar ve uygulamalar hafızalardan silinmeyecektir. Ülkenin yarısı “Evet”, yarısı “Hayır” demiştir. Birlik ve beraberliğimiz bozulmadan, demokrasiden ve Atatürk çizgisinden ayrılmadan mutlu ve ferah hep birlikte yaşama umudunu taşıyoruz.” dedi.
“CHP ÖRGÜTÜNE TEŞEKKÜRLER”
CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk Beşiktaş Gazetesi’ne verdiği demeçte; “Aylardır bizimle birlikte geceli gündüzlü çalışan, CHP örgütüne, gençlerimize, kadınlarımıza ve 7’den 77’ye herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Özel Haber)

3 comments
  1. Bşk çok güzel bir demeç… konulara hakimiyetinizi beğenerek izliyoruz. Tebrik ediyoruz

  2. Beşiktaş rekor üzerine rekor kırıyor bravo CHP’ye iyi çalıştılar gerçekten Sebahattin başkanı KUTLUYORUZ

  3. Vallahi içimin yağları eridi okurken, helal olsun teşekkürler

Comments are closed.