SPOR: Kartal nasıl tur atlar

Kara Kartal, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lyon ile karşı karşıya geldi. Maçta 1-0 öne geçen Beşiktaş, bireysel hatalarla maçtan 2-1 yenik ayrıldı. Siyah – Beyazlar bir üst tura nasıl atlar?..
Beşiktaş zorlu deplasmanda Fransız devi Lyon ile karşılaştı. Maça iyi başlayan temsilcimiz Beşiktaş, dakika 15’de Babel’in attığı golle maçta 1-0 üstünlüğü ele geçirdi. İkinci yarı Lyon çok baskılı oynasa da aradığı golü bulamadı. Lyon dakika 83’de aradığı golü buldu. 1 dakika sonra kaleci Fabri’nin büyük hatasını geri çevirmeyen Lyon maçta 2-1 öne geçti. Mücadele 2-1 sona erdi.
Deplasmanda attığı golle büyük bir avantaj yakalayan Beşiktaş, evinde 1-0 galip gelirse tur atlayan taraf olacak. Beşiktaş, evinde gol yemeden 1 ve üzeri skorlarla kazanırsa tur atlayan taraf olacak. Her türlü beraberlik sonucunda turu geçecek taraf Lyon olacak. Maç 2-1 bitmesi halinde uzayacak. Beşiktaş 2 üstü farklı galibiyet alması durumunda yine turu geçen taraf olacak. Lyon, maçı kazandığı her skorla turu geçen taraf olacak.
Beşiktaş – Lyon rövanş mücadelesi 20 Nisan’da Vodafone Arena’da oynanacak. Saat 22.05’de oynanacak olan karşılaşma TRT’den canlı olarak ekranlara gelecek.