AKTÜEL: Diş macununun gücü!

Diş macunu deyip geçmeyin. Bir diş macunu dişlerinizi temizlemekten daha fazlasını yapabilir. Günlük hayatta bir çok farklı alanda kullanabileceğiniz diş macunu, hayatı kolaylaştırıyor. Nasıl mı? İşte diş macunu ile yapabilecekleriniz:

Banyodaki lavaboların üzerinde oluşan lekeleri temizlemek için, bir süngerin üzerine diş macunu sıkarak lavaboyu ovabilirsiniz. Böylece lekelerden kurtulmuş olursunuz.

Kendi başınıza uyguladığınız saç boyama işlemi, oldukça zahmetlidir. Özellikle de elinize, yüzünüze, kulağınıza bulaşan boyaları çıkarmak için ayrıca uğraşmak gerekir. Diş macunu ile bulaşan boyanın üzerini ovaladığınız zaman, boyayı cildinizden temizlemiş olursunuz.

Duvarda yanlışlıkla olan ya da çocukların boyadığı lekeli alanları diş macunu yardımı ile kolayca temizleyebilirsiniz.

Kuruyan kahve lekesini çıkarmak için diş macunundan yararlanabilirsiniz.

 

Tırnaklarınız mı sarardı? Dert etmeyin. Diş macunu ile belli bir süre yapacağınız fırçalama işlemi ile tırnaklarınız tekrar beyazlayacak.

Makyaj yaptığınız masaya ya da aynanıza bulaşan makyaj izlerini diş macunu ile silerek temizleyebilirsiniz.

 

Yüzünüzde çıkan sivilcelerin kabusunuz olmasına izin vermeyin. Sivilcelerinizin üzerine süreceğiniz diş macunu hem kızarıklığını alacak hem de sivilcelerinizi kurutacak.

Yemek yaparken ellerinize bulaşan soğan ve sarımsak kokusu ellerinizi ne kadar yıkasanız da bazen kokudan kurtulmak kolay olmayabilir. Ancak diş macunu ile ellerinizi ovup yıkarsanız, kokudan arındırabilirsiniz.

Zamanla ütünüzün altında oluşan lekelerden diş macunu ile kurtulabilirsiniz.

Beyaz spor ayakkabılar, temizliği en zor olan ayakkabılardandır. Yine diş macunuyla lekeli bölge üzerinde yapacağınız temizlik ile ayakkabınızdaki lekeleri silebilirsiniz.