SPOR: “Tarihe geçmek istiyoruz”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol bu akşam oynanacak Lyon maçı öncesi düzenlediği basın tarih yazmak istediklerini söyledi. Tecrübeli hoca basın toplantısında dostluk mesajları verdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lyon karşılaşması öncesi basının karşısına çıktı ve anlamlı mesajlar verdi. Kendine güveni olan ve hücum futbolu oynayan bir takıma karşı mücadele edceklerini belirten Güneş, “İyi bir takımla oynayacağız. Biz de iyi bir takımız. Bir şaheser ortaya koymak istiyoruz. Bugün oyunun bu eğlenceli tarafının ortaya çıkmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. Sonuçtan çok oyuna baktığını yineleyen tecrübeli teknik adam, gümdemdeki krize de değindi ve “Ülkeler biraz azgınlaştı” yorumunda bulunarak duygu ve düşüncelerini şu cümlelerle dile getirdi:

ŞİDDET OLMAMALI

Son günlerde dünyamız, bir kriz yaşıyor, bunun da futbola yansıyan yanlarını görüyoruz. İşte dünkü (önceki günkü) bombalama olayı… İnsanlar, ülkeler dostça yaşasın. Futbolu bu yüzden seviyorum aslında. Öncelikli hedefimiz şiddeti ortadan kaldırmak. Futbol huzurlu bir ortamda, şiddetin olmadığı ortamda oynanıyor. Evimize de, ülkemize de o şiddeti koymamak lazım.

TARİHE GEÇMEK İSTİYORUZ

Şenol Güneş ile birlikte basın toplantısına katılan Gökhan Gönül, her kulvarda sahaya kazanmak için çıktıklarını belirterek şöyle konuştu: Lyon ofansif olara iyi olabilir ama defansif zaafları da var. Kendi adımıza olabilecek en iyi skoru istiyoruz. Beşiktaş’ın tarihine geçmek istiyoruz. Tüm takım arkadaşlarım da bunun bilincinde. Yetenek bir şeydir ama tecrübe her şeydir.

KIZLARIYLA İDMANDA

Başkan Fikret Orman, kızlarıyla izledi. Teknik direktör Şenol Güneş, antrenman sırasında tribüne çıkarak Orman ve kızlarıyla kısa süre sohbet etti.