MAGAZİN: Youtube’dan sesleniyor

Çağla Şıkel, kendi kanalı olan ‘Çağla’ adlı Youtube kanalının açılışını Zorlu Eataly’de gerçekleştirdi. Davete pek çok ünlü isim katıldı.

Ayrıca geceye eski eşi Emre Altuğ ile çocukları Kuzey ve Uzay da Çağla Şikel’e destek için davete katıldılar.

Çağla Şikel’in kendi evinde çektiği videolarındaki samimi ortam, davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

Çağla Şıkel, yaptığı konuşmada “Size artık kendi ekranımdan, Youtube kanalımdan sesleneceğim. Biliyorsunuz hayatta birçok farklı rolüm var. Uzun yıllardır modellik yapıyorum, ailesine düşkün bir evlat, ablasına hayran bir kardeşim. Ama en baskın duygum annelik sanırım. İşte bu farklı rollerimden edindiklerimi, öğrendiklerimi ve merak ettiklerinizi sizlerle kanalımda paylaşacağım. Kuzey ve Uzay ile oynadığımız ve hatta kendi icadımız olan oyunlar, güzellik sırları, makyaj teknikleri, cilt bakımı, formda ve sağlıklı bir hayat için gerekenler, moda, sahne arkası sürprizler, sohbetler ve daha neler neler… Hayattaki en güzel şey, paylaşmak. Tıpkı sevgi gibi, her şey paylaştıkça büyüyor. Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!” dedi.

 

Ayrıca eski eşi Emre Altuğ hakkında, “Hayattaki tercihlerim çok iyi oldu. En doğru tercihimsin sen benim, beni hiç yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim” ifadeleri ile teşekkür etti.