SPOR: Beşiktaş’ın ismi bile yetti

Lyon’un aklı Beşiktaş’ta kaldı. Fransız takımı Lyon bu Perşembe oynacağı Beşiktaş maçını düşünmesi pahalıya patladı. Ve kendi taraftarı önünde büyük şok yaşadı ve 4-1 yenilmesine neden oldu. Öte yandan, Fransa’da Lyon – Beşiktaş maçı 13 Nisan Perşembe günü oynanacak ve saat 22:05’te başlayacak. Lyon-Beşiktaş maçı da TRT’den şifresiz olarak ekranlara gelecek.
Teknik direktör Bruno Genesio tamamen Beşiktaş maçını düşünerek fark yedikleri maçta rotasyona gitti. Valbuena, Lacazette, Ghezzal, Gonalons (ilk maçta cezalı) gibi futbolcularını dinlendiren Genesio’ya ise camiadan tepki var. Taraftarlar Avrupa Ligi vizesinin kaçmasından endişe ediyor.

KURTULUŞUMUZ BEŞİKTAŞ

Lyon cephesinde 4-1’lik Lorient yenilgisi sonrası taşlar yerinden oynadı. Takım kaptanı Gonalons “Skor ağır. Saklayacak bir şey yok, utanç duyuyoruz” dedi. Başarılı futbolcu “Şimdi yeniden ayağa kalmak için önümüzde bir şans daha var, Beşiktaş maçı. Bunu kazanıp Avrupa Ligi’nde finale yürümek istiyoruz” diye konuştu.

TEK UMUTLARI BU MAÇA BAĞLI

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi Lyon’da 4-1’lik Lorient bozgunu taraftarı kızdırdı. Lyon taraftarı, Lorient maçında takımı ıslıkladı. Tribünlerde açılan “Bu sezonu kurtarın bizi Stockholm’e götürün” pankartıyla da net mesaj verdiler. Lyon tribünleri, UEFA Avrupa Ligi finalinin Stockholm’de yapılacağını hatırlatarak Beşiktaş’ı elemekten başka şansları olmadığını belirttiler.