TEKNOLOJİ: Ghost Recon Wildlands konsol inceleme

Bu hafta Ghost Recon Wildlands oyununu sizler için inceledik. Oyunun başlangıcında tıpkı bir role playing game (RPG) havasında karakterinizi istediğiniz gibi yaratıyorsunuz ve oyuna başlıyorsunuz.

Ghost Recon Wildlands
Ghost Recon Wildlands

Oyunu öncelikle çok merak ederek ve çok güzel olduğunu düşünerek ps4 için alıp inceledik ancak grafikleri oldukça kötü Wildlands’in. Oyunda Gta ve Splintercell oyunlarındakine benzer eski bir grafik motoru kullanılmış ve oynanabilirlikte oldukça zayıf. Oyunun içeriğine biraz göz atalım. Oyunda bir çok yan görev ve ana görevler mevcut. Bu açık dünya haritalı oyunda siz seviye atladıkça karakterinizle, daha fazla geliştirilen özellikler açılıyor. Silah ve kabiliyetler de ediniyorsunuz. Ayrıca dürbününüz ve drone’unuzu kontrol edip, düşmanlarınızı tag’leyip üstünlük sağlamanız mümkün. Ancak oyundan hiç keyif alamadığımı söylemek isterim. Grafikleri dediğim gibi oldukça kötü olan Ghost Recon Wildlands, beklentilerin çok altında bir oyun. Ubisoft gibi büyük firmadan bu görsellikte bir oyun sunması playstation 4 oyunseverlerini hayal kırıklığına uğratıyor.
Editörün notu: 3/10

Not: Sizde oyunlarınızı analiz edilmesini ve Beşiktaş Gazetesinde yayınlanmasını istiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz. Yeni çıkan oyunların ilk versiyonlarını veya demolarını editör Onur Baştuğ ulaştırarak sayfalarımızda inceleme yorum fotoğraf video ve şirket isminizle birlikte ücretsiz yer alabilirsiniz. Ayrıca, isterseniz teknoloji haberleri veya ana sayfada reklamlarınızı ücretli olarak yayınlatabilirsiniz.
Email: onurbastug7@gmail.com

Onur Baştuğ – Beşiktaş Medya Grup
Twitter: @aquascapeland