ALIŞVERİŞ: Hayatınız değişecek!

Pavlok ile hayat artık daha kolay. Kurtulmak istediğiniz kötü alışkanlıklarınız mı var? Ne kadar uğraşsanız da bırakamıyor musunuz? Pavlok size yardım edecek. Sigara içmek, abur cubur yemek, fast-food ve size zarar veren daha bir çok şeyi hayatınızdan söküp atacak. Nasıl mı?

Pavlok
Pavlok

Bileğinize taktığınız Pavlok bileklik ile akıllı telefonunuza indireceğiniz bir uygulama eşleşiyor. Daha sonra, hayatınızdan çıkarmak istediğiniz ne varsa, bu uygulamaya ekliyorsunuz. Eklediğiniz alışkanlıklarınızı yaparsanız sizi uyarmasını istiyorsunuz. Bunun üzerine bileklik sizi uyarmak için titriyor. 5 gün, 5 dakika programı dinledikten sonra kullanabiliyorsunuz ve kötü alışkanlığınızı 5 dakikanın sonunda bırakmak ve Pavlok ile kendinize iletişim yollamanız gerekiyor.

Pavlok
Pavlok

Pavlok bileklik, istemediğiniz bir alışkanlığınızın beyindeki bağlamını negatif yönde değiştirerek istenmeyen alışkanlığı yok ediyor.

Pavlok
Pavlok

Eğer markete girip abur cubur alırsanız, cep telefonundan sizi takip ettiği için, bileklik size titreşim gönderiyor.

Pavlok
Pavlok

Pavlok bileklikler, Rus fizyolog, psikolog ve hekim olan İvan Petroviç Pavlov’un klasik koşullama kuramı yani, belli bir uyaranın varlığında belli bir davranışın ortaya çıkmasından ilham alınarak üretilmiştir.