SPOR: “Önceliğim her zaman Beşiktaş”

Beşiktaş’ın ikinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu. Beşiktaş – Trabzonspor maçı hakkında konuşan Çebi, “Burası memleketim, burada doğdum. Trabzonlu olmaktan gurur duyuyorum ancak ben Beşiktaş’ta yöneticiyim. İyi bir Beşiktaşlıyım ve önceliğim her zaman tartışmasız Beşiktaş’tır.” dedi.

Trabzon’a giden Beşiktaş kafilesine eşlik eden Ahmet Nur Çebi, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda Trabzonspor hakkında, “Gerçekten takdir ediyorum. İki dönem arasında bu kadar fark olması Trabzonspor yönetiminin başarılı olduğunu gösteriyor. Trabzonspor bizim için kardeş camiadır. Biz, Trabzonlu olarak Beşiktaş’a hizmet ediyoruz. Trabzonsporluların da Beşiktaş’ı sevdiğini biliyorum. Onların başarılı olmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Şampiyonluk için hiçbir şey netleşmedi. Trabzonspor’un da şansı var.” diyerek sözlerine devam eden Çebi, Olcay Şahan hakkında da “Olcay, oğlumuz, kıymetlimiz. Çıtayı daha da yukarılara yükseltti. Bu da bizim için gurur kaynağı.” olduğunu söyledi.