SPOR: Fransızlar korktu!..

Başkan Fikret Orman’dan Fransa Futbol Federasyonu’na sitem. Fransa Futbol Federasyonu, Başkan Orman ve teknik direktör Şenol Güneş’in bu akşam oynanacak Metz – Lyon maçını izlemesine izin vermedi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bein Sports’a bağlanarak Fransa Futbol Federasyonu’nun Metz-Lyon maçına izin vermemeleri hakkında açıklama yaptı.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Şenol Güneş, Metz-Lyon maçını izlemek için Fransa’ya gitmek istemiş ancak Fransa Futbol Federasyonu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş’in bu akşam oynanacak Metz – Lyon maçını izlemesine izin vermemişti. Başkan Orman Bein Sports’a açıklamalarak yaparak dutrumu değerlendirdi.
Başkan Fikret Orman’ın açıklamaları şöyle: “Fransa’daki Beinsports yöneticilerinden yardım istedik. Bu durumun Lyon veya Metz kulübüyle bir alakası olmadığını söylediler. Bunun Fransa Futbol Federasyonu’yla ilgili olduğunu söylediler. Lyon’un bunda suçu yok deplasmana gidiyorlar. Dinamo Kiev’le bir maç yaptık, İskoç hakem geldi bizi doğradı biçti. Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmamıza mani oldular. Bu saatten sonra ne girişimimiz olacak. Maç oynanacak bitecek. Bizde seyircisiz maçlar olsa bile, tabiri caizse şeref tribünü olan yerde rakip takımı misafir ediyoruz.”