TURİZM: Kendinizi maviye bırakın

Baharın gelmesiyle yaz tatili hayalleri de kurulmaya başlandı. Bütün bir yıl koşuşturmayla geçti. Yazın güzel bir yerlere gidip hem yorgunluk atın, hem eğlenin, hemde yeni deneyimler yaşayın. Ege ve Akdeniz’in eşsiz doğasında kendinizi baştan yaratın. Daha önce gitmediyseniz ya da daha önce gitmiş bile olsanız, tekrar gidin o eşsiz maviliğe.

 Bodrum
Bodrum

Antik Halikarnas Şehri’nin bir beldesi olan Bodrum’un doğasına aşık olacağınız, pek çok sanatçının izlerinin bulunduğu, zengin kültürel tarihi ve modern yaşamın birleştiği Bodrum’da keyifli bir tatil sizleri bekliyor. Lüks oteller, butik oteller, pansiyon ve apart otel seçenekleriyle kendinize en uygun tatil programını ayarlayabilirsiniz. Titanic Deluxe Bodrum, La Blanche Island Bodrum, Sundance Suites Hotel, Thor Luxury Hotel, Blue Dreams Resort&Spa gibi bir çok seçenek mevcut.

Alaçatı
Alaçatı

Denizi, doğası, tarihi dokusu, gece hayatı ile bambaşka olan Çeşme, tatil için harika bir seçim. Boyalık Koyu, Dalyan Koy, Sakızlı Koy, Aya Yorgi Koyu ve Ilıca Plajı ile yüzlerce turistin ziyaret etti Çeşme-Alaçatı bölgesi, görenleri kendine hayran bırakıyor. Ayrıca kaplıcalarıyla da ünlü olan bu bölge, ailece tatil yapmak için çok uygun. Seçenekler arasında bulunan oteller ise, Alkoçlar Alaçatı Exclusive Hotel, Radisson Blu Resort & Spa Çeşme, Alaçatı Princess, Altınyunus Çeşme Resort &Thermal Hotel.

Marmaris
Marmaris

Ege ve Akdeniz’in birleştiği noktada yer alan Marmaris, bir doğa harikası. Her iki bölgenin de güzelliklerini bünyesinde barındıran Marmaris, tatil için en çok tercih edilen yerlerden birisi. Akyaka, mavi bayraklı plajı, Azmak Nehri, harika doğasında keyifle tatil yapacaksınız. Ekstrem spor severlerin en çok tercih ettiği bölgede 52 tane dalış noktası, tekne turları, çevre gezileri gibi pek çok alternatif bulunuyor. Seçenekler arasındaki oteller ise, Karya Beach Hotel, Azmakhan Otel, Kerme Ottoman Konak, Kerme Ottoman Palace.

Fethiye
Fethiye

Fethiye’den başlayarak Antalya’ya uzanan Likya Yolu’nun bulunduğu, göz alıcı doğası, eşsiz plajı, yamaç paraşütü gibi pek çok amacı bir arada bulunduran bu bölge turistlerin en çok tercih ettiği tatil yerlerinden. Keyifle tatil yapacağınız bu bölgedeki otel alternatifleri ise, Club Hotel Letoonia Fethiye, Ova Resort Hotel,Club Tuana Fethiye, Hillside Beach Club.

Adrasan
Adrasan

Tarihi zenginlikleri, doğası, deniz kaplumbağaları ile ünlü Olympos, en gözde tatil mekanlarının içinde yer alıyor. Benzersiz bir yer olan Adrasan, alternatif tatil arayanlar için çok uygun. Adrasan Klados Hotel’de hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Belek
Belek

Unutulmaz anılara sahip olacağınız Belek’te rüya gibi bir tatil sizi bekliyor. En lüks otellerin yer aldığı, Türkiye’nin golf merkezi olan, doğal güzellikleri, tarihsel kültür açısından önemli olan Aspendos tiyatrosu, Perge antik kentini gezerek yeni keşifler yapacağınız, Kurşunlu Şelalesi, Köprülü Kanyon ve Manavgat Şelalesi ile hayran kalacağınız Belek, balayı çiftleri için oldukça uygun bir yer. Ela Quality Resort Belek, Sueno Hotels Deluxe Belek, Letoonia Golf Resort Belek, Regnum Carya Golf&Spa Resort seçeneklerinden birinde tatilinizi taçlandırabilirsiniz.

Kemer
Kemer

Geçmiş ve gelecek bir arada… Phaselis Antik Kenti, Idyros Antik Kenti, Olympos Antik Kenti’nde geçmişe yolculuk edecek, Beydağları Milli Parkı, Göynük Kanyonu ve Üçoluk Yaylası’nda keyifli bir gezi gerçekleştirecek, safari ve bisiklet turlarına katılarak tatilinizi doyasıya yaşayacaksınız. Kemer’deki otel seçenekleri ise, Queens Park Tekirova Resort&Spa, Club Marco Polo, Amara Dolce Vita Luxury, Martı Myra, Limak Limra Hotels&Resort.

Side
Side

Side Antik Kenti, tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile herkesi büyülüyor. Turistlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri olan Side’de tekne turları, jeep safari, yamaç paraşütü, dağ bisikleti, su kayağı, jet ski, dalış gibi bir çok alanda katılabileceğiniz aktiviteleri ile unutulmaz bir tatil geçireceksiniz. Bölgedeki otel seçenekleri ise, Sunis Kumköy Beach Resort Hotel&Spa, Tui Magic Life Jacaranda, Sueno Hotels Beach Side, Side Star Elegance, Side Crown Palace.

Yaz mevsimi geliyor. Böyle güzel alternatifler varken geç kalmamak için, erken rezarvasyon yaptırmak önemli. JOLLY TUR’un rezervasyon kampanyalarından yararlanmak için elinizi çabuk tutun. Çünkü sizi muhteşem bir yaz tatili bekliyor.