EMLAK: Aile öncelikli yaşam

Aile öncelikli, sakin, şehir içinde ama şehrin yoğunluğundan uzak, çocuklar ve yetişkinler keyifle yaşayacaklar. İstanbul’un hızla gelişen bölgesi olan Atakent’te ‘Bulvar Atakent’ projesi aileleri bekliyor. Maksem Grup ve Oğuzkağan ortaklığı ile gerçekleştirilen proje hayata geçiyor. Ön talep toplama dönemi başlayan Bulvar Atakent projesinde, yatırımcılara avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Bulvar Atakent
Bulvar Atakent

Bulvar Atakent projesi hakkında açıklamalarda bulunan Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, ‘’ Bulvar markamızı İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Atakent’e taşıyoruz. Bu bölge hem yatırım hem de oturum için oldukça avantajlı bir noktada yer alıyor. Atakent yaşamını Bulvar ayrıcalığı ile sunuyoruz.

Bulvar Atakent
Bulvar Atakent

Projemiz eğitim ve sağlık kurumları ile çevrili bir bölgede yer alıyor. İçinde ve çevresinde yaşayanların yaşam kalitesine canlılık katacak Bulvar Atakent’te dairelerin metrekaresini lansman öncesi döneme özel 5.780 TL’den başlattık. Bu projemizin merkezinde “aile” var. Daire planlarından sosyal donatılarına kadar her detay bu konseptle geliştirildi. Bir ailenin hayal ettiği her detay projemizde yer alıyor. Hem çocuklar, hem de yetişkinler için çok ayrıcalıklı bir proje inşa ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki; asıl ayrıcalık mutlu bir aileye sahip olmaktır’’ dedi.

Bulvar Atakent
Bulvar Atakent

2018’de teslim edilmesi planlanan ve aileler için hazırlanan projede ticari alanlar site girişinden bağımsız konumlanırken, 7/24 güvenlik hizmeti veriliyor. 16 bin metrekare yeşil alan bulunan projede, araç girişine kapalı bahçe, kreş, sauna, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi alternatifler bulunuyor.

Bulvar Atakent
Bulvar Atakent

TEM Otoyolu’na birkaç dakika uzaklıkta ve Atatürk Havalimanı’na ise 10 dakikalık mesafede, Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısı ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı’na kolay ulaşılan, yakın mesafedeki metro ile de İstanbul’un her yerine rahatlıkla gidip gelinebilecek şekilde konumlanan Bulvar Atakent, ulaşımda da rahatlık sağlıyor.