ALIŞVERİŞ: Her yaş güzeldir

Her yaşın güzelliği ayrı. Yeter ki isteyin, yaşınıza uygun modelleri uygun bir şekilde kombin ederek, her daim stil sahibi görünebilirsiniz. İşte ip uçları…

 Her yaş güzeldir
Her yaş güzeldir

Siz her yaşta kendinizi mutlu hissedin diye, Mango sizin için harika tasarımlar gerçekleştirdi. Genç, yaşlı, her yaştan insanın alıp kombin ederek kendine yakıştıracağı koleksiyonunu satışa sundu.

 Her yaş güzeldir
Her yaş güzeldir

“Hepimiz eşsiziz.” diyen Mango, kendini olduğu gibi kabul eden insanların hikayelerinden yola çıktı. İşte Mango’nun 2017 Nisan kampanyasındaki açıklaması:

“Bu; sana, bana, herkese benzeyen insanların hikayesi. Kendini olduğu gibi kabul eden; yeteneklerini, tutkularını, güçlü ve zayıf yönlerini tanıyan insanların. Onu farklı ve eşsiz yapan, her şeyi ile gurur duyan insanların. Çünkü hepimizin kendine özgü yaşam deneyimleri, gerçekleştirdiği yolculukları ve amaçları var. Çünkü hepimiz eşsiziz.”

Lyn Slater
Lyn Slater – Accidentalicon.com sitesinin kurucusu, 63 yaşında

Lyn, moda bloğuna, kendinin dediği gibi “normal fakat ilginç hayatları olan” kadınlara yönelik olması için başladı. “Yaş değişken değildir” leitmotifine tutunan Üniversite Hukuk öüretim görevlisi, İnstagram hesabında 100 bin takipçi ile uluslararası influencer ve moda ikonu haline geldi.

Bhumika Arora
Bhumika Arora

29 yaşındaki Bhumika dönemin en başarılı mankenlerinden biri. Hindistan’ın kuzeyinde tutucu bir şehir olan Karnal’da doğdu ve moda sektöründe başarılı olma hayalini gerçekleştirmek için sayısız engel ve önyargılarla başa çıkması gerekti.

Modern dar kesimli Paulo takım elbise
Modern dar kesimli Paulo takım elbise

Modern tasarımı ve süper dar kesimiyle bu iki parçalı takım elbise oldukça kullanışlıdır. Taze bir görünüm için desenli kravat ve brogue detaylı Derby ayakkabı ile ya da daha resmi bir görünüm için desensiz renkli bir gömlek ve Oxford ayakkabı ile kombinleyin.

 

Asimetrik fırfırlı elbise
Asimetrik fırfırlı elbise