SPOR: Kara Kartal’ın golcüleri konuşuyor

Vodafone Arena’da oynanan Gençlerbirliği maçında ilk yarının uzatmalarında attığı golle takımını öne geçiren Beşiktaş’ın kaptanı Oğzuhan Özyakup, “Bu gol bizi rahatlattı” diye konuştu. Öte yandan, Kara Kartal’ın kapanış golünü atan Hollandalı futbolcusu Ryan Babel ise, “Başakşehir’in puan kaybını değerlendirmeliydik. Öyle de oldu” dedi. Beşiktaş’ın başarılı oyuncuları Ryan Babel ve Oğuzhan Özyakup maç sonunda açıklamalarda bulundular.
Kara Kartal’ın kaptanı Oğuzhan Özyakup’un açıklamaları şöyle: “Devreye girmeden gelen gol bizi çok rahatlattı. İlk yarıda 5’li defans oyunuyorlardır ve 2. yarıda 4’lüye döndüler. Geçen sene daha büyük fark da yakalamıştık. Kazanmak önemli. Golü kimin attığı önemli değil. Biz her şeyi takım halinde düşünüyoruz. Rahatlama asla olmaz biz de, o tecrübeye sahip bir takımız. Ufak bir hata her şeyi değiştirebilir. Aynı disiplinle Avrupa’da da olsun Süper Lig’te de yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.”
Beşiktaş’ın kapanış golünü atan Ryan Babel maç sonunda şöyle konuştu: “Kayseri ve Antalya maçında fırsat değerlendiremedik. Bu fırsatı kaçırmamamız gerekiyordu. Ama bu sefer bu fırsatı kaçırmadık. Üç puan alarak 2 puanı 5’e çıkardık. Emin adımlarla şampiyonluğa gidiyoruz. Bu seyirci önünde gol atmak ve oynamak harika. Avrupa Ligi hem de Süper Ligi önde bitirmek istiyoruz. Şimdi biz önümüzde zorlu Lyon maçını düşünüyoruz. Aynı hırsla çalışmaya devam edeceğiz.”