ALIŞVERİŞ: Japon’yanın büyülü dünyası

Doğal, kaliteli ve bütçe dostu ürünleri ile kalpleri fethediyor. Dünyanın bir çok yerinde şube açan Japon markası ‘MINISO’, Türkiye’de de hızla ilerlemeye devam ediyor. MINISO kişisel bakım, ev yaşamı, elektronik, kırtasiye, bijuteri, oyuncak ve sezonluk ürünleri ile hayata farklı dokunuşlarda bulunuyor.

Crystal Diamond Perfume
Crystal Diamond Perfume

Eğer MINISO’nun parfümlerini denemediyseniz, en kısa zamanda denemelisiniz. Birbirinden farklı koku seçenekleri ve estetik şişe tasarımları ile kaliteli parfüm deneyimini uygun fiyatlara sunuyor. Crystal Diamond Perfume isimli parfüm, çiçek kokusu ile ilkbaharı teninizde hissettiriyor.

MINISO Ruj
MINISO Ruj

MINISO’da ruj dahil olmak üzere göz kalemleri, rimeller, pudra, allık, far, BB krem ve daha bir çok kozmetik ürün mevcut. Parfümde olduğu gibi diğer kozmetik ürünleri de kaliteli. Pembe, kırmızı, şeftali tonlarındaki rujları renkleri ile büyülüyor. Özellikle rujların kapak tasarımları çok işlevsel. Nasıl mı? Kapakların kenarında bulunan mıknatıs sistemi ile kapaklar birbirini tutarak kapalı kalıyor ve çanta içinde açılıp dağılmıyor.

Oje
Oje

MINISO’daki ojelerde renkleriyle ve şişe tasarımları ile ilgi çekici. Hem kaliteli ve güzel renkleriyle, hemde şişe tasarımlarıyla estetik bir görünüm sunuyor. Kapak tasarımı Zen bahçelerindeki taşlara andırıyor ve oje sürerken rahat bir tutuş sağlıyor.

pil
pil

MINISO’da aradığınız her şeyi bulabileceğiniz gibi, rengarenk pilleri ile elektronik eşyalarınızın içini renklendiriyor.

MINISO
MINISO
MINISO
MINISO
MINISO
MINISO
MINISO
MINISO
MINISO
MINISO
MINISO
MINISO
MINISO
MINISO

Buğurcan BAŞTUĞ